Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Csati tetőn vagyunk , én most eladtam egy adagot. A múltkor ugyanez volt és visszazuhantunk a csökkenő csati aljáig majdnem. Ha zuhanunk visszavásárolom, ha emelkedik tovább akkor meg igazából annak is örülök.
16 éves és TA megszállott - néha csak úgy arra jön a amikor tőzsdét nézek éppen, és csak ránéz a chartra és odaszól, hogy apa, ez most esni fog - és bas**a meg sajnos legtöbbször igaza lesz :-)
az ezüst vásárlásomról azt mondja, hogy nem úgy gondolta a tőzsdei befektetések kockázatának csökkentését, hogy 20*-os tőkeáttétellel veszek nemesfémet :-)
remélem idén más ajándék jön, márton uraság beböfögte hogy a gyógyszeriparban már nem lát extra profitot, és tényleg kivezetik hány éves a fiad? Ő is kereskedik már? Megfertőzted? :D
Múlkor eldobtam amikor ti tartottátok, most fordítva volt. Viszonylag kis pakkom van már csak forintba. Mondjuk több mint szerencse kellett ahhoz, hogy ne legyen KO :)
4. alkalommal kerültem pluszba - most kell a kezekre ülni - jó lenne, ha ma nem működne az árjegyzés :-)
hogy is van a mondás?: a luzerek mindig hamarabb vásárolnak, mint kéne, és hamarabb is adnak el, mint kéne - na ezt kéne most elkerülni (ha már hamarabb vásároltam, legalább eladni nem kéne hamarabb)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)