Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Pingi , az a céláron kotlik az 1-en ez a (c) ! 0.382-ig mintha ott sem lenne (fejtetőn áll) :) (ellenállás v támasz 1) Ha azt eléri az árfolyam , akkor megfordul (élesedik) Aztán ami fontos a 0.618 (innentől lehet komolyabbra venni a dolgot) (ellenállás v támasz 2 ) Hát kb ennyi..
bővítettem napközben és már azon is van 17%+ - holnapi hajokirandulas fedezve :) össz ezüst 2,65 ktl29 +98,31%, tl28 + 18,35% eladások 35 körülre téve szép estét nektek :) https://ibb.co/z8gVbvp https://ibb.co/zSWVysg
Én tartottam a péntek-hétfő-kedd vételeim 396ft átlaggal a TL29-ben. Usa nélkül holnap még várnék egy felfele menetet, akkor eladom az 50% ot és beállok shortra.
Reuters Július 3: A piac most 68%-os esélyt lát arra, hogy a Fed szeptemberben csökkenti a kamatokat, és decemberben újabb kamatcsökkentést hajt végre. Az alacsonyabb kamatlábak csökkentik a nem hozamú nemesfém tartásának alternatív költségét. FEDWATCH A befektetők most már várják az amerikai jegybank legutóbbi politikai ülésének jegyzőkönyvét, amely a nap folyamán esedékes, és a pénteken esedékes nem mezőgazdasági bérszámfejtési jelentést, hogy jobban tisztázzák az amerikai kamatcsökkentést.
Nem értem miért ilyen hülyén csinálja. Akkor értenem ha rengeteg mennyiségű fogyna de konkrétan én is ma többet adtam el neki mint vettem. És nem volt olyan hűde nagy forgalom.
Tudod, hogy volt már máskor is olyan. Majd az Erste feltölti, ha teljesen elfogy. A TL29-nél meg lehet, hogy csak holnap lesz újból 20.000 db. Az SP500-nél is előfordult már 25.000 db-os visszaadások után, már aznap fel se töltötte, csak másnap, de akkor is csak késve, nem 9 óra 5-kor.
Múlt héten pénteken az nagyon durva hiba volt a BÉT részéről amikor 124- re csökkent az ár amikor emelkedett az árfolyam. Se eladni se venni nem tudtam percekig. Valami nem stimmel a BÉT-en !
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)