Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Adatok kedvezőek. Eddig nem is esik mint a múltkor. De ez a rendszerhiba teljesen elvonja a figyelmem. Bosszantó és nem gombokról van szó! Bezzeg amikor ki kell ütni egy certifikátot azt kíméletlenül megteszik.
Őszinte,ÓRIÁS gratula a 300 alatt vásárlóknak.Elképesztő összecsapás volt.Én nem voltam ennyire tökös.Oszt tegyünk is el belőle vmit,majd lehet új pozit építeni.Egészségetekre!
Nemhogy az ezüst TL29-ek ragadtak volna bent... nem adtam volna el délelőtt azt a 4000-et :D Kicsit elhamarkodott volt, de annyira megörültem, hogy adatközlés előtt szép pluszban tudok kiszállni belőle. :D
Vmi gebasz van az otpdirektben is,mert beadtam 2x3000 db akko vételit más- más árfolyamon,feldolgozás alatt nem visszavonható a titulus és a kurva pénzemet is stoppolják a megbízás szerinti értéken.Azt hiszem most fogyott el végleg a cérna ,nagyon sokadik pofátlan,szarházi akciójuk,letöltöm és megy az MNB nek.Remélem a kusza pillantású,kis törpe jellemgörbe értékelni fogja.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)