Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Két pont között mindig az egyenes a legrövidebb út. De ha hullámban húzom a vonalat végtelen is lehet a vonal hossza. Oldalazásban ezt a matematikai elvet használom. Erre jó a gyors piac mert sűrű és sokszor van hullám. Fent adok , várok lent veszek, felette adok…stb.
Igy van, A TL29 -et a nagyobb de minimális pakkot 920 -on eladtam, az EUR - alapúval 22:00 ig van még idő. Bánya is csodásan megy ma, azzal is gondba vagyok jelenleg :)
Én a 26-ot tartom. 29-et vettem most vissza délután 3K-t, azt lehet eladom. De szerintem bullos most a kép! 30,4 - 30,6 közé visszanézhetünk a rövid tf-en látható túlvettség miatt. Aztán kérdés, hogy holnap USA nélkül lehet ugrunk egy szintet.
Én meg azt nem tudom, hogy eladjam-e 2390-en azt a TL26-os csomagot, amit a 29-es vesztesége miatt vettem. Így több mint 800k visszajönne, amit elvesztettem. Tanács?
Az ISM mérés gyengítette a dollárt a S&P global pmi meg erősítette. Nem igazán tiszta kép. Ugyanazt mérik csak nagyjából más a mintavételezésük az adatokhoz. Mindentől függetlenül DXY 104.xy! - erős de már mutatja a gyengeséget.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)