Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Tényleg, pénteken sörözni is kell! Jóval 31,5 felett vagyunk ám már :-) Én az 500-as beszállót sajnálom, Vettem is, de eladtam, mert sokan sokat buktunk amikor pár cent híján ment a levesbe.
Jól büntesd meg magad! :) Én is próbálom magamat "sanyargatni" de én nem nagyon tehetem alkohollal. De van egy halom ópiát származékom, amit nekem orvos írt fel. (semmi illegal) . Betelt nálam a pohár a magyar tőzsdei rendszerre. Sokszor mérgelődtem miatta de múlthét pénteken elkövette a legnagyobb hibát. (TL29 et leengedte 124 Ft-ra az alaptermék árfolyam növekedése mellett!!!!!) Ezt nem tudom megbocsátani. Ma újra hibázott.
Szerintem ott 1100 felett nyílik ki igazán a tér,ha jól sejtem.
Törölt felhasználó2024. 07. 05. 17:26
OFF Beze kollega beszéltük korábban, hogy benne vagyunk MTelekom-ban. Te hogy állsz vele? Hihetetlen ma az egész világ tőzsdéje megmozdult az Mtel továbbra is 0%, ja meg az Őrmester .....:) . Van 10000 long certim ha ezt most eladom az, az ilyen gyenge forgalomnál is képes lenyomni az árat. Hihetetlenül nincs érdeklődés az idei "sztárpapírra". Tartod még? Bedobjam a pozícióm és utánam az özönvíz? (nem vagyok nagytőkés csak a forgalom iszonyat kicsi)
Pali, 2000db oda volt készítve,csak egy pöccintésre,mert láttam le kell még jönnie 770 re.Sőt 750 is megvolt .A kis szarházi árjegyző pedig lepattanik a pattanásos arcával,mert az anyukája elfelejtette reggel kiv...i a kis fütyijét.Magamat hibáztatom,mert megvehettem volna 820 ért,csak optimum akartam lenni.Megszopattak.De az igazi sóher, gyökér akkor voltam,amikor nem vettem 5000 db ot 300 alatt.Pont megérdemlem,pedig már bőven 8 jegyű a plusz idén.Anno amekkora vaddisznó voltam,most annyira az ellentettje vagyok.Büntetni fogom most magam.0,5l Barista unicum+ 10 ü Coronita.
Most a DE000HS7SLC0, DE000HS6DX04 ezüstből és egy arany van DE000HS56UV8 ami árupiac. Ez pedig a bánya DE000HS5WMS0 ami iszonyat mit ment az utóbbi 3 napba :). De nem egy agysebészet amúgy kiválasztani amit szeretnél.
Hát nem marad más, váltok eurót. Aztán majd nyúzlak, hogy milyen certit vegyek :D Jó lenne, ha többen is áttérnénk legalább részben erre. Este 10! Na ez a lényeg!
Nézzétek, amit 5 óráson látok, az merőkanálhoz kezd hasonlítani 07.03. 14.00-tól :-)))
Törölt felhasználó2024. 07. 05. 17:12
Nekem ezért nem fizet az XM! :) _ https://www.xm.com/precious-metals . Van magyar support. Nincs swap fémeken -tehát addig tarom a pozícióm ameddig a marginom, kedvem engedi. Szerintem ez egy feljebb ugrás a magyar brókerekhez képest.
Valamiért nem véletlen Metatrader felületen dolgozik a világon a legtöbb spekuláns. Erre van kifejlesztve a legtöbb "app" . Nyílt forráskódú iszonyat mennyiségű robottal. Ehhez csak egy jó bróker kell és megvannak az alapok.
Van még a KBC -s időkből magyar videó a Börze használatáról. Igazából egyszer kell csak EUR -ra váltani utana már tudsz kereskedni vele majd a visszaváltás lesz érdekes, mert ugye siman nem válthat de azon majd akkor agyalok mit vegyek majd :)
Nem vagy ügyetlen! Egyszerűen az Erste Bank és BÉT infrasrtuktúrája teljesen múltszázadi. A Saxo rendszer a múlté. Ezen futnak a hazaiak. Nincs különbség melyik hazai banknál tőzsdézel.
Akkor tényleg csinálni kell valamit. Problémám a rengeteg papír, amiből nem tudok választani, utánanézni. Azt sem tudom, hogy ajánlati könyv, árfolyam rendben van-e. Egyáltalán certi,warrant, vagy mi a fene ahonnan válogatnunk kellene. Átváltásra egyébként most elfogadható az € árfolyam, bár nem barátságos a K&H ebben az ügyben. Múltkor részvényt akartam venni, nem engedte a rendszer, pedig be van állítva, hogy váltson automatikusan. Pár hónapja ez ment, most már ez sem. Hm, valószínűleg ügyetlen, vagy figyelmetlen vagyok.
Egyszerűen az Erste forgalmaz egy terméket ami mögül hiányzik az emberi vagy informatikai erőforrás. Ez a bróker nem bírja el ezt a terhelést!!!! De jól teljesít Mtelekom-nál ahol 0% a változás sokszor pár napig, de még OTP esetében is. Csakhogy ez más piac! Ez ledarálja a spekulánsokat, de a fel nem készült brókereket is!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)