Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem fogok csendben maradni, bár nehéz mit mondani. Mit tudok : 1 Ahh, istenem. 2. Küzdj ezerrel- nyilván teszed. 3. amit beszéltünk már, éheztesd ki a rohadékot. 4. légy pozitív- ez úgy tűnik megy. Nem bíztatlak, hogy nyerni fogsz, de hogy mindent megteszel érte, az szinte biztos, és ez fél győzelem. Én úgy látom, hogy túlélő vagy, bár nagyon nehéz a harc. ( nem csak úgy beszélek )
Frici bácsi nekem az autószerelő tagozatól rémlik. (de nem vagyok benne biztos) Te, mintha komolyan ismernéd csepeli iskolám..) Büszke vagyok a Kossuth végzettségemre!
HiHi ... hát én 1990 óta foglalkozom aktívan, gyakorlatiasan fémekkel. Csepel Kossuth volt számomra a bevezető ebbe az öntő és fémes világba. . Nyirokcsomó daganatommal meg egyelőre nyerésre állok. De 3c stádiumban vagyok ami azt jelenti ..... máj és tüdő áttétem is van, de egyelőre a kemó segített elpusztítani. . Nehéz ügy !
Egyelőre visszaszorítottam a daganatot. Csatát megnyertem de a háború még kétséges kimenetelű. Nyirok csomó daganatom van//volt, ami nálam már átterjedt a májra, tüdőre. Igen még nem vagyok 50 éves.
Ajánlott kereskedési politika: Nyiss most, ha ezt nem tudod most megtenni, akkor tarts vagy hétfő 9:00 órakor nyiss ha a piac úgy áll! Hétfő hajnalban fontos adatok jönnek Kínából.
Ne nyissatok pozíciót! Várjatok hétfő délig!. Legalább!!!! A fő trend a mai adatokkal nem sérült. De kivárunk! . Gratulálok azon bátraknak akik TL29 -ből szinte háromszorozták a pénzüket! - Tényleg óriási! De tudjátok, hogy a kereskedésünk nem feltétlenül szerencsejáték!
Minden írásodat olvasom, nem nagyon találkoztam, ilyen felkészült,önzetlen emberrel mint JÓ magad.Pedig nem 30 vagyok, hanem sokat látott.Sokak által magasztalt Pompi után nem javaslom a követést,mert olyan mint tészta.Ittam 1-2 sört,azért a kirohanás.Nagyon sok embert beültetett az okos Danival együtt,sok pénz égett el a folyamatos otp lebeszélésükben.
Ma én tettem be egy 2000Db Tl 29 vételt. kb (13:3x perckor) Ez teljesült is ezzel felnyomtam az árfolyamot. Utána árjegyző töketlenkedés miatt zuhant az ár. Sőt se zárni se nyitni nem tudtam. Eléggé bosszant a dolog. Péntek, adatközlés és a BÉT is összeomlik .... na ez sokkoló
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)