Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Poén volt az Pali,nem gondolja itt senki,hogy sumák vagy.Az érték a verbalitás,hja,ha az a fórum ,mert személyesen nem tudjuk megdumálni ,akkor legyen így.Az érték a meghatározó,amit hozzáteszel,érvelsz,ellenérvelsz..Ráadásul kurva jó meglátásaid vannak.Nálam hajrá!
Én nem szoktam minuszolni igazból senkit. Ha gondom van megírom neki...Amúgy meg annak idején Bezét meg gyula971et sokat olvastam, majdhogybnem a 2 legnormlisabb fórumozó...
Nem adta el az OTP a TL 90 et amit akartam , nem baj hétfőn többért jobb lesz..Mega hülye erste is.. oké hogy lehuz 30 Ftal..de még az is belefér szarrgó bandnak ha igy jobb..
Kaptam volna, de akkor abban semmi izgalom... :D :D Nem vettem sokat, csak mutatóba, ha 30 körülre felnézett volna. Megmarad, majd jövő héten eladom! :)
Bollinger szalagok nélkül nincs élet,RSI,Stochastic,CCI,Williams %R..,alakzatok felismerése-aminek hatékonysága 60% feletti minimum.Gyertyák ismerete,3 as 5 ös gyertyakombinációk.Ha ezzel akarsz foglalkozni 7/7 napos munka mellet nagy kihívás lesz.Ha annyi időd van amennyi nekem,kb 2 nap.Akkor is megkereshetsz napi sok százezret.Én beírtam a darát is,mert nem tudtam gép előtt lenni, nagyképüsködtem magam előtt.Azonnal -355 k ezüstbe.Be is írtam,ez a legjobb controll.Majdnem kettő heti játszóst ledarált.Játszós pakk arány nem lehet 2-3% nál nagyobb.
Ehhez van egy jó összefoglalóm: Ha a belépési idősík M1 = trendirány idősíkja M30 Ha a belépési idősík M5 = trendirány idősíkja H1 Ha a belépési idősík M15 = trendirány idősíkja H4 Ha a belépési idősík H1 = trendirány idősíkja D1 Ha a belépési idősík H4 = trendirány idősíkja D1 Ha a belépési idősík D1 = trendirány idősíkja W1 Itt megtalálod bővebben: https://tomegtozsde.blog.hu/2014/04/26/a_kereskedes_tiszta_orome
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)