Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én inkább eladok mínuszban sokszor. 2022-ben nem adtam el mindig vártam és rengeteg KO is volt belőle... Inkább átmegyek másik certibe ugyanannyi darabbal és úgy tolom tovább a szekeret.
Mindig érdekelt, hogy hány perces grafikont kell a legfontosabbnak tekinteni RSI , vagy a MACD tekintetében. Nyilván, nagyon mást mutatnak. Akkor légysz még erről is beszéljetek nekem kicsit. Vagy, hogy ti milyen indikátorokat használtok.
WoW! Gratulálok! :))) Én is pezsgőt bontok ma este. Nem tudom leírni azt a felszabadító érzést, amikor elment az összes OTP TL certim úgy, hogy a hónapban voltak -6M Ft-ba is. 5,3M lett rajtuk a plusz végül.
srácok, ma nem voltam napközben, csak ide-ide nézegettem és reggel szidtam az erstét, bár nekem minden megbizas teljesult amit beadtam. igaz a jó megindulásokból megint kimaradtam :D muszáj vagyok elmorzsolni egy könnycseppet, ugyanis a -3,3m-ból fölé mentem a 0-nak, és az ezüst még magára sem talált. :) ilyen jó hangulatú és támogató csapat nélkül ez nem hiszem, hogy összejött volna :)
Nem, M15 azt jelenti, hogy 15 Minute, tehát a 15 perces grafikont. A "h" órát jelent, 1 "D" napot, és így tovább. Amikor azt látod, hogy 1D, akkor az a napos bontást jelenti például.
Eladtam 500 tl28-at fent de nagyon hamar megkaptam őket és még vettem is pluszba 300 darabot. Közben kész lett az órás gyertya , nem zárt az előző zöld alatt még él a remény felfelé
Untig elég lenne a bróker baj, de úgy látom a hózárás ismét elrontja még a jó adatok eredményét is. Keressétek vissza a májusi PCE közlést! Dettó ez történt! . Tanulság: Írjátok fel ha hónap utolsó kereskedési napjára esik a PCE közlés akkor nincs mese zárunk.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)