Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Egyszerű, kis ostoba meglátásom a dollárra.Választások,populizmus,erős dollár,az amerikai társadalom zabáljon,érezze jól magát,nyugdíjkassza, megtakarítások sokat érnek,erős export bevétel,gazdagság,boldogság.Kamatcsökkentés nuku.Átbaszás annál inkább.Infláció?????????
De én ezüst banyaszokat vennék. Nedden irhatsz párat, és bárki is. Szívesen fogadok minden tippet, úgyis. Leellenorzom, és a 3 legjobbat megveszem. Például CDE hét mit szóltok? Egyéb ötlet? PAAS? stb....
Rövid Tf-en emelkedő a trend. 1h-n és 4h-n kilépett a csökkenő csatiból és épp fordulni készül, míg 1D-n újra visszatért az emelkedő csatiba. Ha nem jön holnap rossz adat, elmehet 34-ig is mindenféle gond nélkül újra.
Az akasztotta meg az ezüst meneteleset is, hogy a Kínai jegybank kb vagy egy hete 10 napja bejelentett hogy leall az aranykeszletek további felvasarlasaval. Sokan kerestek itt az okot mi a francért esett az ezüst akkorát. Hát ugye az USA vamok a solar termékekre, ami szépen tartalmaz ezüstöt, , és a Kínai jegybank bejelentése. De ennél azért összetettebb a kérdés mert ha dolgok mélyére asunk, akkor szerintem semmit se jelent hogy kínai jegybank kis időre felhagyott a felvasarlassal. Az ezüst és az arany szerintem. Nem válik drasztikusan külön. Ha nő akkor az ezüst jobban fog emelkedni. Ha csökken akkor pedig az ezüst jobban fog csökkenti. De nem hiszem hogy itt meg nagy csökkenés lenne. Jobban mondva lehet még egy nagy éles zuhanás valamikor....De az a "margin call" okozta ritkán előfordulo jelenség az aranynal,(gondolom tudod mikor és mire gondolok) ami majd az ezustre is kihathat akkor.
Ugyanezt gondolom,ott van 2000 db os dobás 383 pöngőért,kicsi + az nem nagy mínusz.Erőtlen a felfelé,harsány a lefelé.Opusz certik mozognak és majd jön az Akko.
Volt ma átraktam Egy részét 26-ba de nagyobb részét zártam és kivárom a holnapi adatot. 90% zárt pozíció. EUR/USD shortot 17- ig kitalálom, de csak egy napra. A nem certifikát pozíciók tartáson vannak de azok arany pozíciók.
Erre a választ szerintem a holnapi nap fogja megadni. No meg Nedden és Fibo! :D Én amúgy 1058Ft-al vagyok bent, csekély 500 db-al (TL28). Egyelőre mindent tartok (TL29 és 26 is)
Brókeremnél a jelenlegi hangulat érdekesen változott! Arany long 28%. Adat közlés előtt 68% volt. Ezüst long 88%. Adatközlés előtt 89% volt. A gondom ezzel, hogy a kettő elég szorosan jár együtt. Beze ma mondta nagyon szétvált a két fém. De én pont ezért a korreláció erősödését vártam volna. Miért nem csökkent az ezüst longos pozíciók száma a merésükben?- nem tudom.
Az ezüst árfolyama egész júniusban látványos eladói nyomás alatt állt. Két felszúráson kívül gyakorlatilag végig 29,7 alatt volt. Ebből szvsz a közeljövőben nagy esés lesz.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)