Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Igyekeztem nyomást helyezni arra,hogy realizáljatok .m60 ugyanilyen gyertya állította meg az emelkedést.Semmi nincs veszve,de a hétvégi bulika teljesen felhőtlenül kell ,hogy teljen.Most vettem 10 ü Garamvári extra brut,1 karton RADEBERGERT,3 ü barista unikumot.Nyári Ödön hófehér rislingből 6 Üveg.
Elkezdték önteni a pénzt a részvényalapokba! A befektetők nettó 21,65 milliárd dollár értékben vásároltak globális részvényalapokat a június 26-ig tartó héten, ami március 13. óta a legmagasabb szint volt az LSEG adatai szerint. A befektetők felbátorodása részben annak is volt köszönhető, hogy múlt héten a Svájci Nemzeti Bank végrehajtotta idei második kamatcsökkentését, míg a Bank of England egyes döntéshozói egy esetleges korai kamatcsökkentést jeleztek. Eközben a vártnál gyengébb amerikai gazdasági adatok, köztük a csalódást keltő lakásépítési számok és a gyenge kiskereskedelmi értékesítési adatok ráerősítettek a Fed potenciális szeptemberi kamatvágásával kapcsolatos várakozásokra. A nemrég megjelent adatok szerint az amerikai jegybank legfontosabb inflációs mutatója, a személyi fogyasztási kiadások (PCE) indexe és a maginflációs mutató is a várakozásokkal megegyezően 2,6 százalékra csökkent. Az amerikai részvényalapok jelentős, 16,37 milliárd dollár nettó beáramlás tapasztaltak, ami az idei évben a legnagyobb volt. Az ázsiai és európai alapok is jól teljesítettek: előbbiek 3,28 milliárd dollárt, utóbbiak pedig 1,36 milliárd dollárt vonzottak.Az ágazati alapok közül kiemelkedett a technológiai szektor nettó 1,1 milliárd dolláros beáramlással. Az ipari alapok is jól szerepeltek 488 millió dollárral, míg az egészségügyi alapok 608 millió dollár kiáramlást tapasztaltak. A globális kötvényalapok immáron zsinórban huszonhetedik hete regisztráltak beáramlást, összesen mintegy 5,24 milliárd dollárt nettó alapon. A globális államkötvény-, vállalati és rövid lejáratú kötvényalapok iránt továbbra is erős a kereslet. Ezzel szemben a pénzpiaci alapok jelentős nettó kiáramlással szembesültek: összesen 37,98 milliárd dollárt vontak ki belőlük három egymást követő heti beáramlás után. Az árupiaci szegmensben érdekes fordulat történt: míg egy héttel korábban még jelentős kiáramlás volt tapasztalható a nemesfém alapoknál (490 millió dollár), addig ezen a héten nettó 343 millió dollárt vonzottak be. Az energiaalapok nettó kiáramlása 3 millió dollárral háromhetes mélypontra csökkent.A feltörekvő piaci alapokat vizsgálva vegyes kép rajzolódik ki: míg a kötvényalapok három hét óta először regisztráltak beáramlást (973 millió dollárt), addig a részvényalapok már harmadik hete folyamatosan kiáramlást könyvelnek el (655 millió dollár). Forrás: Reuters
Hát ilyen péntekem se volt még! BÉT ezt hogyan fogja megmagyarázni? Mekkora kárt okozhattak ezzel, hogy összeomlott a rendszerük? Lehet valaki felvásárolta az összes TL29-et kb. 100 Ft-os áron? Csupa kérdőjel, na ez bosszant. : Árfolyam pedig tartja még magát.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)