Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ez jó gondolatnak tűnik, de azért ha baj van ne várd végig az esést. Utolsó PCE egy tragédia volt. Felment az árfolyam majd bezuhant a jó hírre. Remélem ma nem lesz ilyen fordulat csak fel és fel.
Az a bajom a TL26 se követte a future árat. Mi a franc folyik a rendszerben? Így hogyan készítsem be a megbízást a jó hír esetére? Mire teljesül ki tudja mi lesz…. pont ma.
A beragadtakon kívül már csak ezüstöt tartok. TL26-ot és 28-at. A 26ból van 2K 30% mínuszban, nem adnám el míg ki nem olvad... szerencsére a K.O. jó messze van. Persze tudjuk, hogy az ezüstnél a "messze" igencsak relatív fogalom :D
Gratula, ez szép nagyon. Nekem Bank intézi a befagyott megbízást, állítólag a Bét rendszerével van gond ma délelőtt. Ha megoldódik, én is teljesen kiszállok majd.
Na gyerekek, eladtam a TL29-et, mind a 4K-t. Nem kell a stressz úgy döntöttem, OTP-ből is majdnem teljesen kiszálltam. Nem leszek mohó. TL29-en 60% nyerő átlagban.
Hívd fel őket! Én jártam így OTP-vel. Ezüstből nem tudtam kiszállni, buktam cirka 1 milliót miattuk. Azóta is levelezünk, pedig kaptak képernyő fotókat a ki-be lépésekről, megbízásokról, mindenről... Nem akarnak kártéríteni. Mindent dokumentálj!
Ideges vagyok! Raiffinál módosíthatatlan a megbízásom, nem működik a rendszer. Fogalmam sincs milyen a státusza. 88 árjegyző meg nem létezik. Pozim fele felett jelenleg nem tudok rendelkezni.
Én eladtam minden OTP-t a TS ko után, de beálltam venni lefelé már. :) Zárás előtt a daytraderektől elhappoltam jóáron a certiket , beálltam a jegyző elé egy kicsivel, most jó szívvel adtam én is a tl95-öket. :))
Én zártam 4k TL91-et, így maradt még 6K certim. Várok. Ha ezt tudja nyitóban, szerintem lesz itt még meglepetés ma. Viszont valószínűleg kiszállok. Tudom, hogy menni fog még, de elteszem a nyerőt, nem akarok izgulni. Tegnap még nem így gondoltam, de TL95 110% pluszban, 91 40%... majd hétfőn visszaveszem, ha marad ez a szentiment :D
otp-t egyszer shortoltam, épphogy kijöttem belőle 0-n. soha többet azóta :) most se veszek ts58-at. a ricsi bukom visszajött majdnem, még az ezüstnek kell észhez térni és akkor vastag zöld lesz végre minden. még van 1500 tl90/91-em
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)