Meg is érkeztünk a Certifikát árfolyam meghatározáshoz.
En nem vagyok ebben járatos de hol látok historikus adatokat? Régen volt ilyen , vagy manapság csak nálam nem jelenik meg?
.
Miért is érdekes ez?
Nekem XAG/USD pozícióm van ahol simán tudok az árfolyammal számolni amikor megbízást rakok be.
Pl. Ezüst árfolyam 29 adatközlés előtt. Tapasztalatom szerint az adatközlés +/-0.5% kilengést is okozhat. Majd utána beáll a trendbe. Én ezt akarom megfogni vagy kihagyni.
Így függő megbízásom vétel :29.145 ; stop :29 ; cél akármi de lehetőleg :29.345 felett
.
Certifikátnál hogyan számolhatom ezt ha nincs historikus adatom?
Pl. Tl91 adatközlés előtt 550Ft belépek 600Ft mert nekem így szimpatikus?
En nem vagyok ebben járatos de hol látok historikus adatokat? Régen volt ilyen , vagy manapság csak nálam nem jelenik meg?
.
Miért is érdekes ez?
Nekem XAG/USD pozícióm van ahol simán tudok az árfolyammal számolni amikor megbízást rakok be.
Pl. Ezüst árfolyam 29 adatközlés előtt. Tapasztalatom szerint az adatközlés +/-0.5% kilengést is okozhat. Majd utána beáll a trendbe. Én ezt akarom megfogni vagy kihagyni.
Így függő megbízásom vétel :29.145 ; stop :29 ; cél akármi de lehetőleg :29.345 felett
.
Certifikátnál hogyan számolhatom ezt ha nincs historikus adatom?
Pl. Tl91 adatközlés előtt 550Ft belépek 600Ft mert nekem így szimpatikus?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)