Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
OTP topikban jött egy magyarázat: nem a gazdaság az erős hanem jól manipuláltak az adatok, azért nő a foglalkoztatottság mert el kell menni dolgozni mert az infla és a kamatok miatt minden drágul a FED a saját farkába harap
Nőtt az elhelyezkedők száma brutálisan de! Figyelem mégis nőtt a munkanélküliség! . Paradoxon- valaki oldja ezt fel! Ha nem nőtt USA népessége hirtelen akkor ez nekem valami gubancot jelez! Piac is elbizonytalanodott még egy kicsit, nem tudom ettől a dologtól e?
Ami amúgy érdekes, hogy kezdünk visszatérni ahhoz a nem igazán jó állásponthoz, hogy a rossz adat a jó és a jó a rossz. Egy erős munkaerőpiac nem az, ami miatt buslakodni kellene, mégis mindenki ezt várja, mert akkor megint vagdalhatóak a kamatok... a futures a piacokon nem jelez jót előre... fél % körüli eséssel nyithatunk, kérdés, hogy mivel zarunk majd....
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)