Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
csak megnéztem hogy állunk a napos idősíkon.... Itt még várják a madarak odalent! Piros 120 mindenkinek jó! Nem nekünk, hanem a ta szerint...:) XAG/USD https://ibb.co/zb6K91Q
Farkasfű, 2615-nél van az arany, mindjárt eléri a legalsó vonalat. hmm, ilyenkor mi van szerinted? Leviszed a pincébe a pingvint? (2461 a KO-m, addig csak nem megy le)
"" Diplomáciai források szerint közel a megállapodás Izrael és a libanoni Hezbollah között egy kéthónapos tűzszünetről, ami jelentősen csökkenthetné a regionális feszültséget. Az izraeli nagykövet szerint napok kérdése lehet a megegyezés, azonban még több vitás pontot kell tisztázni. "" Index Előre verik le az olaj és az arany árát. Aztán ha kútba ugrik a megállapodás a "2 honapos" tuzszunetrol. HŰHA! Nem egy etwas. Akkor hogy az arany nem fog 3.5%emelkedni az fix. :). Amugy meg USA garancia vállalás azzal jár ha újra konfliktus lesz akkor USA - Irán haboru lesz. Azért van esely hogy óvatosan járnak el, mert a szoros miatt, nem akarják hogy az olaj 70 usd felé menjen. Meg az arany se emelkedjen. És ennek Irán keresztbe tehet.
1)A zöld gazdasági miniszter,khmm annyi de annyi hulyeseget csinált, ha vissza nezed az intézkedeseit, az már konkrétan Nemet gazdasag ellenesseg iskola példája. Bele ment volna az adósságfek elengedesebe is. Ez inkább egy casuss beli volt. Szetesett a piros fehér zöld koalicio, ez volt a cél. Mert.......... Olaf aki megérdemelten bukik, mert szerintem rossz, Német gazdasági népérdekeket teljesen ignoráló, USA szervilis kancellár volt. De a Taurusokat már nem mert küldeni,hiába volt rajta orbitális nyomás,és nem akart elmenni a falig az Oroszokkal szembe. Ezért buktattak meg..... Na akkor nézzük tovább 5% államadósság 5%novekedesbol fakadó 220 Mrd EUR felet az Ukrajna támogatására fogják költeni. Mert Trump papa be akarja zárni a pénzcsapot és valakinek kel ugrani az Bidenék helyére..... 😉. A másik fele a több milliós új "Német" migráns egészségügyi lakhaatasi és segelyezesere fog elmenni. Majd meglatod. És olyan szépen megideologizaljak,, hogy a Német nep fogcsikorgatva de elfogadja. ((Versenykepesseg novelesere nem plusz pénz kell, ott, csak az idióta szabályozási környezet és rossz rendeletek eltörlése. De ezt se fogják, mert szervilis Német kancellár kell. . Majd meglatod pajtás.. 😉
nálam se mindig..:)) Van amikor a szerver szarakodik, de ma egyet én is elrontottam, mert bekerült a link elé egy 1-s Lehet kéne egy karbantartás csinálnom, mert 1200 chart van már a fiókomban. hmm
ÚÚÚ, jobb lett volna nem is látni. Ott a 120%-nál kiütik. Megint nem hallgatok saját magamra, kibocsátáskor mondtam, hogy nem marad meg ez a certi. Jó nagy szívással a végén csak meglesz. Ez tényleg vipera :))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)