Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nagy a várakozás! Képzeljétek már az EUR/HUF is oldalazik. Se vevő se eladó. Pedig látszólag se az eurónak se a forintnak nincs direkt köze a mai USA adatokhoz. Tényleg fontos lesz!
Még nem hibáztál!!! Védhető a helyzet csak figyelni kell és előre átgondolni mi lesz ha mínusz mi lesz mi lesz ha plusz. Ne akkor kapkodj, az a legrosszabb! Nézd meg ATR indikátor tanulságát és kapcsold be! Hátha az is tud segíteni.
Én a Ricsivel voltam úgy, de most a héten bevallom kiszórtam egy csomó 38-at, mikor esett pedig vettem helyette 42-t! Muszáj realizálni, ezüstnél most én is hibáztam, de csak mert a nagyvadra akarok menni 32-re legalább.
na ez a másik dolog. csak bővítek bővítek .. ahelyett, hogy esetleg átforgatnám csak másikba. pedig mit lehetett volna meccselni ezzel a leszurassal.. 1220-on elad, 950en visszavesz.. persze 1100nel es 1000nel is azt gondoltam az az alja igy 950es szintre nem jutott már :)
Próbáltam reggel kihegyezni a zárást. Következetes próbálok maradni és majd legfeljebb adat előtt újra mérlegelek. Van most valamennyi certfikátom is. Másik kereskedési felületen nincs gondom ilyenekkel. Másik támogató helyzet, hogy főműsor ma nem 16 után lesz így lehet idő beavatkozni ha nagy a baj. De ne temessük el előre magunkat! Cél 1 : 32 és kész! Ha nem ma akkor pár nap múlva.
Mivel nagyon volatilis, félek, hogy lemaradok egy esetleges kitörésről... annyira beégett az a 32 mára, hogy nem is láttam a veszélyt lefelé. Ekkora amatőr hibát... nagyon mérges vagyok magamra
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)