Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
USA már vásárol korábban. Lásd én is kereskedek hajnalban. Intézmények, robotok is korábban kezdenek. Igaz a populárisabb “ klasszikus” idő az később indul. Adat + 30 perc és általában kiderül merre megyünk. De lehet várni 1 órát is tehát 15:30-ig.
na igen. adatkozles 1430, usa nyitás 1530.. kíváncsi vagyok hogy alakul. lejjebb megy e és usa Bevásárol, vagy bevásárlás lesz még usa előtt és megyünk ki a tetőn át a lifttel együtt mint willy wonka? sajnos 4 fél5 után nem fogok tudni ide figyelni..
azt hittem nem jön le eddig ... én 30.7-re még levártam de még ez a szint is belefér, nagyon max a 30 körüli értékek, de fordulnia kell mostmár, a fordított fejváll válla is megvan most már, innen kéne 32-ig mennie, de valakik nagyon félnek az adattól
Én már 5ezernél, + 1000 TL26 van még. Az van szerintem, hogy itt a mocskok az USA felhúzásra spekulálnak. Direkt lent tartják és vásárolnak... nézd meg, amint kicsit emelkedik visszaöntik, de nem adják két kézzel mint mikor baj van.
Haladó szintű spekuláció most nem dollár indexszel -erős idegzetűeknek: . Tapasztalatszerzésként kipróbálom a következőt: Nyitok 0.02 lot XAG/USD long pozíciót. Sl adatközlési ár alatt 0.15. Kb 30.35. Nyitok egy 0.04 lot EUR/USD short pozíciót. Sl kb.1.09. . Ha erős adat (pl 182k fölötti) jön az dollár erősödést okoz. Ezzel romlik a fémek ára. De ugyanannyi euróért kevesebb dollárt is kapok. A fémet nem shortolom. Ha az adat erős “rossz” kivágja fémet a stop és megvárom az EUR/USD páron a keletkezett kárt vagy egy részét. Ha a hír “jó” fordítva. De mivel több a fém pozícióm a korábban nyitottak miatt akár azonnal zárhatom is. Ebben az esetben pár dollár veszteség a devizapáron már nem is izgat.
Egyelőre nincs baj, de én is félek azért. Vettem még 700 db-ot ma. A márciusi megindulás trendvonala is itt van támasznak egyébként 30 alatt, mindjárt rakok be megmutatni
ezüst: Minden TF-en túladott... most kellene vásárolni, de már nem merek, így is több van mint ami egészséges... várom az adatközlést, remélem nem csalódunk. A baj csak az, hogy szerettem volna, ha a nagy csapkodás magasabbról indul, mert először mindig adják - megfigyelésem szerint...
Pali! Néha nem tudom eldönteni, hogy kárörvendő, negatív, vagy bunkó akarsz lenni. Lehet az én fejemben van baj a narrátorral, de olykor számomra bicskanyitogató a stílusod. Kérlek próbálj igazodni a topik miliőjéhez. Köszi! :)
Nem láttam ilyen irányú hozzászólásodat. Itt nem így szoktunk működni, hanem megbeszélünk, segítünk, elmondjuk mit csinálunk, mink van. Nagyon szeretném, ha felvennéd az itteni fonalat, stílust, és főként modort. Ne vedd kötekedésnek az írásomat kérlek.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)