Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A legjobban várt adatra szokatlan a piaci passzívitás. (Tény TL29 nem a legbiztonságosabb hely megint.) Esik a volatilitás és enyhén még nőnek az árak is. Csak látják a nagy befektetők, hogy itt valami torz képet kaptunk. Választás előtt csak nem lehet cél a munkanélküliség növekedése! A szezonális hatás el fog tűnni nyár közepétől, végétől az nem lehet így mérvadó.
Igen ez logikus. Népesség növekedés (de ugye az nem nőhetett ilyen gyorsan) vagy a munkaerőpiacra lépők növekedésével van a gond. Megnéztem : 2023 májusi adat: Előző 165K Várt 180K Valós 253K - Szerintem az iskolások főleg a drága tandíj miatt nyár elején belépnek a munkaerőpiacra. Szezonális hatás van. Akkor a munkanélküliség növekedését mutató adat pontosabban lefesti, hogy bizony kint baj van!
én is eladtam kis bukóba.. mert az a tuti. abba biztam hogy csunya lesz, mert félek az usatol, aljon majd visszajövök... remélhetőleg az egész trade plusszos lesz...
Innét biztos, hogy még lentebb megy? Órákkal ezelőtt beálltam TL028 100 db-al 1500-ra, és szintén 100 db-al 1550-re mindkettőt 1452-őn kaptam meg. Köszi a választ.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)