Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Senki meg ne próbáljon stop nélkül, főleg nagy pozícióval kereskedni! Tilos! . Kialakult egy érdekes számformátumú 2299-29.9 arany-ezüst támasz. Bármi lehet, így a legjobb a mozi garantálom izgalmas lesz a műsor.
jo reggelt! köszi az infokat/elemezeseket. kína realizált pénteken zárás előtt - nem véletlenül és most probáljak letolva tartani, hogy nagykanállal zabálhassák vissza az aranyat, ha újranyitnak. ha 31-ig visszamennénk / ne adj isten 32 / boldog lennék, de lehet hogy most nem lesz fék.
* Kína, a szektor legnagyobb hivatalos aranyvásárlója , várhatóan újraindítja a nemesfém-vásárlását amint az árak enyhülnek a májusi rekordmagasságról, mivel a fém alapvető kereslete továbbra is fennáll - mondták az iparági szereplők egy e heti konferencián. * Vietnam várhatóan több mint egy évtizede először engedélyezi a vállalatok aranyimportálását , mivel célja a helyi árak és a nemzetközi referenciaértékek közötti egyre növekvő szakadék áthidalása – mondta a Reutersnek egy iparági tisztviselő. . A fenti kettő friss hír se hatotta meg az óvatosabb kereskedőket Ázsiában. Sőt úgy látom próbálják lenyomni az árakat a nagy bevásárlásokhoz. Erre jó lehetőség lehet ez a hét..Fontos adat ma sem várható, de már a szerdai adatok miatt megindulhatnak a zárások. . Aranyat lenyomták újra 2300- ra nem is nagyon engedik feljebb. De próbálkozik a piac egyből vissza is erősödni, de még nem sok sikerrel. Ez az ezüstöt is lehúzta hajnalban. . Óvatosabbaknak érdemes lehet már ma kihasználni az esetleges emelkedést ami nem biztos, hogy lesz és zárni. A türelem fontos lesz és a bikacsapda (mohóság) elkerülése.
Zambiában a Bezant besegít a PCB Mining- nek kitermelni az újonnan talált aranyat. Érdemes a Bezant árfolyamot figyelni. Mert : . “A Bezant Resources részvényei 2,2 százalékos pluszban, egyenként 0,023 pennyen zártak hétfőn Londonban. (Alliance News) – A Bezant Resources PLC hétfőn közölte, hogy kizárólagos együttműködési megállapodást írt alá a PCB Mining Ltd-vel a 24988-HQ-LEL zambiai kutatással kapcsolatban. "Örülünk, hogy Bezant belép Zambiába, amelynek neve az utóbbi években elsősorban a rézhez kötődik, az arany és más árucikkek szempontjából is nagyon perspektivikussá vált. A PCB-projekt területén aktív kézműves bányászat folyik, és műszaki csapatunk korábban meglátogatta A PCB projekt helyszínét, és azonosított ott egy 5-6 méter széles kvarcért, amely potenciálisan meghatározhatatlan mennyiségű aranyat tartalmazhat” – mondta Colin Bird ügyvezető elnök.”
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)