Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
“Fresnillo (PAAS ezüst kitermelője) bányához számos környezeti és társadalmi aggály is kapcsolódik. A bánya szennyezést okoz a vízben és a levegőben, és hozzájárul az erdőirtáshoz. A bánya munkásai emellett egészségügyi és biztonsági kockázatoknak is ki vannak téve. A Pan American Silver elkötelezett a Fresnillo bánya környezeti és társadalmi hatásainak minimalizálása mellett. A cég számos kezdeményezést hajt végre a víz- és levegőszennyezés csökkentése, az erdőirtás megakadályozása és a munkások egészségének és biztonságának javítása érdekében.” -szóval a bányáknál valós gond lett a környezetszennyezés. Ennek biztos lesz hatása a jövőben.
Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A tegnapi napon erőteljes profitrealizálás indult. Mivel a 29,69 fölé tört a múlt héten, ezért az fontos üzenettel bírhat, hogy az esést ez a szint meg tudja-e állítani. Minél kevesebbet jön le, annál jobb lenne a long szempontjából. Az ideális emelkedő trend még él, csak ha ez is sérülne jöhetne hosszabb korrekciós fázis. Ellenállások: 31,25; 32,86. Támaszok: 25,78; 25.
Köszönjük! Az ezüstben nincs kétségem. Én is 50-re célzom, de kell még hozzá a türelem. Bányáknál én óvatosabb vagyok most Q1 jelentések vannak meg egyéb váratlan helyzetek. Szépet mentek eddig. Növekedés is vissza fog jönni, de a környezetvédelem miatt gyanítom egyre több lesz az újrahasznosított ezüst (fém) a piacon. Nyilván nem idén. Érdemes lehet nézni a finomítókat, öntödéket, újrahaszonítókat is. Érdekes lehet az is mi a drágább a bányászat vagy az újrahasznosítás? - Korábban a bánya volt az olcsóbb. A kiváló vétel mellett jó iparági diverzifikáció is a bánya.
1)SILVER , SI . https://imgur.com/a/Owlazb3 . Eppen emeszti az elmult het heves emelkedeset, konszolidal. A kis korrekcio most tobbfele alakzat lehet, de a fibo50% = 29.3 ala nem varhato a korrekcio. Aztan megy feljebb. A target? A 2011 top, 50$ fole varjuk. . 2)A silver banyaszok, mint CDE es PAAS is mostanra megcsinaltak az elso 5 subhullamos impulzust, es elkezdtek a korrekciot. Idealis esetben 38-50% meretu esesre lehet szamitani. Ennek az aljan, nos, kivalo veteli alkalom lesz, ezust banyaszt venni a rally legszebb idoszakara. . https://imgur.com/a/IxSKzNz
Érdekes segítség a mai naphoz:Az USA PMI napok legtöbbször nagy ingadozást hoznak. Talán azért mert ritkán találják el az elemzők a valós eredményt. A csatolt képen láthatjátok visszamenőleg a PMI közlések dátumát és az eredményt. Érdemes az árfolyam grafikonon visszakeresni ezeket a napokat Pl. április 1. és látni fogjátok mit tud okozni ez a nap és az ezt megelőző majd a követő nap. . https://ibb.co/0qfKjYX
Igen ez is egy opció. Nekem tetszik a hígítási ötlet! Erre lehetne sávosan függő megbízásokat berakni akar 30 alatt kezdve. Minél lejjebbi annál nagyobb pozíció mérettel. Kérdés milyen lépcsőkben? 0.2-es vagy 0.5-ös osztással…? Aztán hagyni a technikát tegye a dolgát.
30 erős lélektani támasz , de USA adatközlés hozhat egy jól ismert le-fel tüskét. Most emelkedik megint, de ma lesz sok PMI ami okozhat, sőt okoz is bizonytalanságot. - legyen már egy kis nyeresége a shortosoknak is:) ez nem Richter nagy ez a piac itt elférnek, nem sajnálom tőlük a hasznot.
Japán PMI nőtt. Tehát nő a feldolgozóiparuk ami több fémet kíván. De sajnos Kína bejelentette visszavág USA-nak a vámokért és letilt sok amerikai terméket. - Ez úgy hiányzott mint egy falat kenyér. Kitört a Kína-USA kereskedelmi háború, és Tajvan meg bármikor robbanhat.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)