Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Igen, bányák kivárnak, mert nincs amcsi kereskedés, de holnap remélem szépet mennek. ;) Cca 8%-a a portfóliómnak 3 bányászban van. Ez ugyan igen magas arány, de igen szép pluszban is vannak már a pozik és remélem, hogy még jön egy szép löket. Meglátjuk, fingers crossed 😂😂
Remélem holnap a bányászok kiROBBANÓ formában lesznek 😂😂😂 szerintem 35usd előtt nagyobb korrekció nem jön. Utána lehet akár valóban nagyobb is, igaz, bizonyos indikátorok igen bullish jelet adnak és, ha ezen a héten is emelkedik szépen tovább, nem húzzák élesen vissza, akkor a havi gyertya igen brutálisan nézne ki. Mondjuk egyelőre akkor sem számolnék 40 fölötti kitörésre. Egyszerűen arra nem látom a fundamentális alapot. Az ipari felhasználásnak nem kedveznek a recessziós várakozások, míg a befektetési célt meg a magas kamat nem támogatja szerintem. De ha a bányászokon lökne még vagy 30-40%-ot, az szuper lenne :)
Ezért nem értettem reggel miért akarod eladni. Egy valag pénzt kerestél most. :) Én csak azt bánom hogy ma nem vettem még 200 db-ot hogy kerekre kerekítsem fel. No de sebaj. Minden emelkedett ma, nem leszek mohó.
Huhúúúúúú, inkább nem is nézem ma tovább. Szerencsére (remélem) nem is tudok hozzányúlni a papírokhoz. Fogalmam sincs hogy lesz, én sem akarom korán eladni.
Tartsd! Hamarosan óriási ár ingadozást fogsz tapasztalni! Várjuk a korrekciót, mert túl gyorsan jutottunk fel erre a szintre. Ez a korrekció most már megjelent, de én nagyobbra is felkészültem. Türelem! Ezüstöd, jó helyen van!
Nagyon gyors ez a piac! Mindig kell helyet hagyni az ingadozásnak! Fura a helyzet. Ázsia zárt és ők nyitnak ma éjjel, illetve holnap hajnalban. Nem hiszem, hogy az a ferdeszemű aki ma bevásárolt az ma azért tette volna, hogy holnap veszítsen.
Ja, ma is lesz este egy FED képviselőtag beszéd (Williams). Múlt heti esés fő oka az volt, hogy nyilvánosságra került a kamatdöntés jegyzőkönyve. Amiben nemhogy kamatcsökkentést de kamat emelést tettek kilátásba!!!!!! - Hú de ezzel bedöntik a világot. Nem hiszem meg mernék tenni! (Egy USA kamatemelés rommá zúzná a BÉT-et is) _Williams beszéde is zúzta a fémeket a múlt héten. Ma szépíthet!
ha szerencsénk van - és ázsia sem nyomja le, akkor lehet egy szép napunk - aztán pozi vissza, újra fel. úgy szép az élet, ha zajlik - mondom ezt a laptopot bámulva - igaz kutyasétáltatás után :D
Igen! Ilyen amikor az USA nem cibálja! Mondom mindig is és mindenkinek a fém az erős ne tegyen senki ellene! Türelem! Fém piacon akkor maradsz meg ha veszel- vársz-eladod-vársz- veszel- eladod, képletet követed.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)