Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Így nem jó a vicced. Mert ez egy tanulságos vicc lenne. Eredeti úgy szól, hogy a fiatal bika mondja az öreg bikának hogy lerohanok a hegyről a mezőre és megdu.....k vagy 3 tehenet. Mire az öreg. -Nem!!! En megvarom míg feljonnek egyesével elfaradva a hegyre ide, és megdugom ász összeset. Tanulság, nem kapkodunk, idegeskedunk és fáradunk a gyors rohangaszasban ide-oda, és keresünk egy kis aprót...... Hanem türelemmel megvarjuk amíg beerik a jól felepitett stratégiank kényelmesen és hatalmas összeget keresünk.....Magyaran az ÖSSZES tehenet kényelmesen meg......uk!! Na ez a tanulsag:)))
én mindig nagyon jól alszom, akár van pozim, akár nincs - de amíg volt másnapra átvitt ezüst pozim, addig reggelente mindig azzal kezdtem, hogy megnéztem, mi történt éjszaka :-)
fiatal bika effektus, meg az is, hogy mindenképpen meg akartam tartani másnapra, hogy nehogy kimaradjak valamiből :-)
na ez az - így hü**ül az ember - meg persze ettől hü**ül meg az ember felesége is, amikor azt látja, hogy minden pénz be van fektetve és egy bevásárlás előtt rá kell kérdezni, hogy van-e pénz a számlán, vagy megint vettél valami tőzsdei sza*t
pát tízezer Ft mindig van a számlán, hogy legyen tejre/kiflire
ha az ellenállást legyűrte (61.8), ami két gyertya felette egymás mellett, akkor általában elmegy a célig! (kivétel van azért) A probléma ott van, hogy jó helyre tettem e az ellenállást? A másik pedig, ahogy Fibo is mondta, 16 óra kiesik! hmm Hiába megy fel, ha reggelre már korrekcióban vagyunk! Rövid távon ez probléma!!!
hát igen - pedig hajdanán jó voltam matekból - gimiseknek tartottam matekból egyetemi felvételi előkészítő tanfolyamot a közgázon - persze az 19 éves koromban volt
A fiad jobb matekból mint Te! (bocsi) 20% állampapír 20% nemesfém 20% tőzsde 20% kp 20%, vésztartalék, amiről az asszony sem tud!! (ha a fentieket mind elbukod, ne halj éhen) Az ingatlant most kihagytam, sztem az más tészta, DE fontos! Na sokat meg jót! Éljenek a pingvinek!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)