Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Inkább kihagytam a mai napot ezüstből nem vettem többet , S&P500 - ból (EBSPTL101) vettem nyitás után egy nagy adagot eddig egész jónak tűnik. Ricsi is pluszban van már, ezüstöt nem túl szerencsésen nagyon magasan vettem de gyors piac szerencsére.
Az USA adatok most nem kedveztek az aranynak, de az ezüstnek nem rossz a növekvő ipar. USA adatokban nőtt a PMI de pont a szolgáltatószektoré nőtt jobban. Az pedig kevés fémet fogyaszt ellenben erősítí a dollárt. - ki kell várni hogyan dönt a piac.
Mtel most várakozás a srv miatt, hogy mi lesz vele. Benne vagyok, nem mondom, hogy szomorkodom miatta. Mol viszont nagy csalódás, beadtam 3240-re a részvényeket, de csak álom, hogy ebből lesz valami. Szabadulni akarok minél előbb, de ez nem a mai nap lesz szerintem. Ha oszti után agyonverik... Richterre meg rá sem akarok nézni, annyira dühít. Otp-nél is hihetetlen, hogy semennyire sem mozgatja meg az oszti.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)