Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 csütörtök, 22:15
Előzmény: #24375  farkasfu
Az a baj. Hogy senki se vizsgálja az ETF ék szerepét. Különösen a szintetikus ETF ek szerepét. A gold és silver ETFek nagyon nagy része mögött nincs  fizikai fedezet. Kevés a fizikai aranyat és ezüst rúddal lefedezett ETF alap. Arany akkor emelkedik ha a Lengyelek, Kínaiak, perueiak, Oroszok, Szaud jegybank  etc vásárol..... Amikor nincs fizikai jegybanki vásárlások akkor jönnek  az arany arupiaci  szintetikus ETF alapok és nyomják lefelé ahogy birjak. Ti meg a TA, t vagy híreket néztek? Nem szabad. Arany esetén főleg nem, de tudnék mesélni az SP 500 ETF ek buveszeterol is.🤣😉
ETF ek összes kapitalizacuioja tippeljetek meg mennyi per pillanat..... ?? 
randomly csütörtök, 22:04
Előzmény: #24370  Valiz
Én meg még stoppot sem raktam ... Tehát én nem adtam, nem miattam esett ;-) Ma nem volt kedvem olvasgatni úgy hogy teljes homály ez a mainap (is). 
Valiz
Valiz csütörtök, 21:59
Előzmény: #24376  farkasfu
Hát én ma találtam egy triplát is. Beze mondta, hogy szerinte is az. 
Bpali csütörtök, 21:57
Mert a réz kilincs fertőtlenít..
farkasfu
farkasfu csütörtök, 21:56
Előzmény: #24374  Valiz
az egy dupla csúcs, de az alját el sem érte még...
farkasfu
farkasfu csütörtök, 21:53
Előzmény: #24372  Lolmachine
Nekem már tele a tököm vele! 
Ennyi munkám egyikkel sem volt, mint a fémekkel! 
Ennyi erővel lecserélhetném a kilincseket itthon rézre és szidolozhatnám, mind annak idején öreganyám...😲😈
Valiz
Valiz csütörtök, 21:48
ez az utolsó chart egy nagy M betű. Nagyon durva. 
Most Kína kezében vagyunk. 
Bpali csütörtök, 21:43
Valahol nem várhattunk csodát . Ff Mester döcögősen tudott 32,5 -öt elképzelni.. Nem gondolhattuk , hogy egyből 33 lesz . Meglátjuk hajnalban hátha jó adat jön vagy Kína szokásához híven mást játszik - e ; mint USA. Colombo elvitte a kutyáját Wabererst siratni. Lassan visszatérhetne; mert mint tudjuk sokan várják a 10K-s Richtert de úgy tűnik távolodik tőle ..
Lolmachine
Lolmachine csütörtök, 21:40
Előzmény: #24371  farkasfu
Én azt néztem, hogy volt valami mutyi megint a határidőssel… reggel még 0,85 $ volt a kettő közti különbség… most meg már csak 0,6 $. Certiben ez az esés kicsit jobban fáj 🫣
farkasfu
farkasfu csütörtök, 21:35
Előzmény: #24366  Beze
Ez megviselt...! 
Kezd összedőlni a kártyavár! Egy nap alatt 50%-t esett! hmm 
Szépen haladt a csatiban, már nem sok volt vissza és nyekk! A felső ~32.6-s pingi, bele is pusztult! 
Volt, nincs..., mint colombo!
Ami egy kicsit bíztató lehet, hogy felfelé is 50%-t emelkedettet! Talán megfogja itt is. hmmm Reggelre kiderül!
 Holnap folyt. köv.. 
most 4 óráson nézzük:
XAG/USD/h4
https://ibb.co/2NYz0X8
Valiz
Valiz csütörtök, 21:25
Most néztem meg újra az ezüstöt-aranyat. Ugye egyértelmű, hogy Európa adta egész nap. Mikor bezártunk, befejeződött az esés. Ennek akkor most mi lehet az oka? Vagyis milyen hatás okozta? 
Bpali csütörtök, 21:20
Olvasom. a többi topikba hirtelen mennyi pro gamer lett , aki a BÉT nevű lavorban halászgat .. Kiültek nagy nehezen egy emelkedést vagy spekafelrántást 😂Egy ilyen egyszerű kis ezüst meg gondot okozna nékik ..ejha ki érti ezt 
Bpali csütörtök, 21:16
Előzmény: #24365  stacstac
Érdekes egy portfólió .. Olyan kiülős nyugodt.. Semmi extra kockázat.. Nézem ezt a vertikális mániás. Tokától már megszoktam vesz valami faxságot ami olcsó , azt elkezdi felbeszélnj, majd megin vesz , jé emelkedik , hinti a púdert. Vártok egy speka felrántást . OTP , Ricsi egyértelmű. Akko idénre kifutott majd jövőre megin kitömik egymást 😂Appnak nem akar kijönni a lépés .. egyenlőre..  De semmi komolyabb piac ? 😂Se árupiac , se Dax , se USa  ? 😂ejhhh
stacstac csütörtök, 21:03
Előzmény: #24366  Beze
a múltkori egyik kanosszajárásom óta nem merek venni csak max a teljes tőkém 1%-a körüli összegből - persze ez alól kivétel lenne egy kiütés közeli certi, amiből többet is vennék, ha éppen szabad pénzem is lenne 

félős lettem, vagy óvatos, vagy valami ilyesmi

"kleine Fische, gute Fische"

jó spekit Neked 
Beze
Beze csütörtök, 20:52
Előzmény: #24365  stacstac
Jó hogy ezüstöt nem vettél ma 
stacstac csütörtök, 20:46
ma tovább vettem a 4IG-t - teljes tőkém 13%-a most abban van

OTP pozi 20%-át zártam a napokban (TL91-eket), majd év elején valamikor visszaveszem, ha jön új certi

sikerült végre a certi pozikat a teljes tőkèm 30%-a alá passzírozni - ez már egy ideje probléma, a "csúnya" OTI emelkedése miatt nőtt meg ennyire az aránya :-)

a többi pozit mind tartom - 4IG/AKKO/APP/OTI TL/RICSI TL/VERTIKAL

jó spekit Mindenkinek 
rratfai csütörtök, 20:22
No,no polgártársak.Nékem a nagy menetelések után nem jár egy falat kenyér!??!Izzadok a mêretes shortjaim felett,eközben Tik számoljátok a long forintocskákat.Óriási bull az ezüst, viszont ennek a méretes hullámnak le kellene jönnie.Miutãn is az elvártnãl magasabbra ment, szerintem a mėlység nem kérdés.De leginkább Ff a mérvadó,mert brutál pontos a mester.Amennyiben gondolkozol gyorstalpalóban úgy feltétlenül gondolj rám!Természetesen nem fogom sajnálni a pénz a tanfolyamra!:):):)
Placi82 csütörtök, 19:53
Előzmény: #24360  Valiz
Nem számít semmit se a TA se a Makro adatok, se akamatemeles se a kamat csökkentés. Már az elemzik se tudtak mivel elmagyarázni az okokat. Jó hir= rossz hír. Rossz hír =jó hír. Pedig az oka triviális. És egyszerre dühítő pofátlanság... 
farkasfu
farkasfu csütörtök, 18:25
Előzmény: #24361  Bpali
sajnos fogalmam sincs, hogy mi lesz "holnap"! hmm
Bpali csütörtök, 17:36
Előzmény: #24357  farkasfu
Szinte az egyetlen TA elemző vagy a fórumon akin nem lehet fogást találni 👍😂.. Nem hiszek a pusztán csak TA alapú kereskedésbe .. de a tudást elismerem.. Nálad pedig van ..! Csak megnéztem a chartot meg a mozgást 😂

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek