Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: Némi vételi erőt lehetett látni a 29,69-es
szintnél. Egyelőre megmenekült a görbe a további
eséstől, de egy magasabb mélypont és a piros
csökkenő trendvonal törése hozhatna erősebb
fordulós mintát.
Ebből a korrekciós szakaszból majd újra jó vételi
szituáció adódhat, ha még néhány hétig sikerült a
29,69 felett megmaradnia.
Ellenállások: 34,38; 35,94; 37,5.
Támaszok: 29,69; 28,12; 26,56; 25,78; 25.
Jól számolok? A világ összes Bitcoinjának jelenlegi értéke: 2 000 milliárd dollár A világ összes aranyának jelenlegi értéke: 15 000 milliárd dollár Ezüst?
Ott akad ahol az első akadály van!:)) Nem akartam evvel kezdeni a napot, mert át kell menni rajt! Ez egy gyenge szint, vételre jó leginkább a megtorpanás!! A dupla csúcsig menni kéne! Elsőre! Sajnos itt semmi nem tuti, de hamarosan meglátjuk. Lefelé már nem jöhet a madarakhoz, mert az gáz...
Olyan döglött a fórum napközben, mi van veletek? Na mindegy. Eladtam 1000 napizós certit az esés elején, később talán visszaveszem, és kiolvadt egy kis időre az utoljára vett aranyam, amit viszont gyáva voltam eladni.
Én is vettem a TL98 3.-ik 2500 pakkból kaptam ... és 3 részletben teljesült az eladása, a 3.-ik pakk már csak az árjegyzőnek ... nem mertem megtartani ... :-( Az ezüstöt úgy látom tegnap pont jó ütemben adtam azóta megyeget felfelé ... mocsok.
én az első két pakkban kaptam piaci vétellel állva, de el is adtam parszaz ponttal feljebb, mivel képtelenség volt még szinte így hozzájutni.. a 97 nem volt ennyire kelendő, ott napokig lehetett kapni..
OTP-t én is tartom, már nem olyan mini a csomagom ... nagyon keveset profitáltam az utóbbi pár nap mozgásából :-( Az MTEL akar feljebb nyitni 1216>1220 az OTP az 21510>21500 indíkativ, de az 10pont nem jelent nekem sokat.
azt tegyuk hozza, hogy reggel 2 ora alatt elfogyott a 98as certi az otpben, szóval a többi az nem amiatt volt napközben :) jo reggelt mindenkinek! ezust szepen epul.. hajnalban mindössze 25x keresztezte az arfolyam a 31.00-át.. szerencsére jó irányba állt végül :) 5000 pajtás várja hogy szabadulhasson megfelelő én a gázt elengedem, 2.38-on vasaroltam be annak idején.. szép lett volna, HA. de. itt elég rizikós,hogy merre lódul meg mégjobban, esetleg egy long/short párossal lehetne játszani, de .. richterben bizom, hogy csak MACHINÁCIÓ állt a háttérben és csak megszédült kicsit a pofozásban. talán végre visszatért irányba :) OTP-ből ami van "minicsomag 97" tartom.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)