Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szerintem onnantól, hogy látszik mennyi eu pénz jön, nyomnak egy giga gyengítést a forintra, jó magas árfolyamon váltják át az eu pénzt (mondjuk 450 Ft) utána szépen vissza 400-ra. A nersevikek pedig tudni fogják, hol érdemes visszahozni a kilopott pénzeket és betenni 15%-ra kamatozni.
Megírnátok légy szíves, hogy mely napokon és pontosan hány órától hány óráig lehet az Eur/HUF piacon kereskedni? Illetve, hogy mely pénzügyi intézménynek vannak jó kondíciói (eddig a K&H ajánlották) és hogy mekkora egy kontraktus alapfedezete és mekkora a tőkeáttétel? Köszi
Sziasztok! Csak a tisztán látás kedvéért. A 3600 MRD Ft-ból (70%-os pletyka) lett 65%, ami 3000 MRD Ft. De másról is szó van, a 2 másik projekt is ettől függ. Ha bukta, akkor bukta minden. Pénz + Hitel is. https://www.napi.hu/magyar-vallalatok/europai-bizottsag-jogallamisagi-eljaras-helyreallitasi-alap-rrf-orban-kormany.759950.html Szóval én annak nem örülnék, hogy 5 %-ot sikerült lefaragni, ami 600 Mrd Ft. "Az Európai Bizottság vasárnap bejelentette, hogy a kohéziós források 65 százalékának felfüggesztését javasolják Magyarország esetében, mivel az Orbán Viktor vezette kabinet nem adott megfelelő garanciákat arra, hogy a magyar jogállamiság helyreállítására elegendő lépéseket tesz. Azonban a Napi.hu-nak brüsszeli diplomaták jelezték, hogy nem csak 3000 milliárd forintnyi támogatás veszhet oda, de a helyreállítási alap forrásainak legnagyobb része is." Maradt a k*rva nagy szar továbbra is... Bármivel is mosdatják magukat...
Decemberben majd ha esetleg meglesz a megállapodás, akkor majd 430-ról leviszi az árfolyamot 410-re. Milyen szupcsi lesz.
Törölt felhasználó2022. 09. 18. 17:28
A narancsmédiában megy az értetlenkedés a döntéssel kapcsolatban hogy Brüsszel nem fogalmazta meg pontosan milyen intézkedések szükségesek a kormány részéről :) Akkor most segítek hátha olvassák: Ne lopjatok, ne hazudjatok, ne csaljatok. És ne hozzatok olyan törvényeket amik ezt számotokra megengedik, vagy megengedték.
anyalás kevés lesz szerintem, ott már sz@pni is kell majd, de majd visszaküldik Jóskát Brüsszelbe, meg a pár haverját a brancsból és el is lesz intézve a téma rendesen folyni fog patakokban a ..... és dőlni a lé :)
Hát fognak vele próbálkozni hogy kb. Rogán lesz a főnöke a bizottságnak. Ezzel mindössze annyi lesz a probléma, hogy tizen páréve gyurcsányoznak, meg a többi ellenzéki párttal is "jóban" vannak minddel.. Szóval lesz pár ember aki megsúgja az EU-nak hogy mit próbálnak éppen megint sumákolni.. Nem kellesz nagyon nyomozniuk sem utána.. Márpedig arra készülnek hogy még azt is fogják tudni hányat pukiztak.. Szóval itt most vakarózhatnak ha nem lesz minden rendben ténylegesen.. Márpedig annyi sikkasztás után eléggé nehezen lehet majd kimagyarázni, hogy például rendben van e az hogy hogyan lett a Lölőke okosabb a Zukibergnél.. Lesznek nagyon érdekes dolgok.. Ja még most puhának tűnik.. Majd ha kezd elege lenni az EU nak hogy még mindig csak a hazudgálás megy majd nem lesznek olyan puhák már..
Az a baj, hogy a narrativa mar hiteltelen…szegeny Navracsicsbol - akiben meg halvanyan pislakol nemi konzervativ szellem - konkretan udvari bolondot csinaltak. Csak jelzem, 97,9%-ra mondta a kora oszi megallapodast.
Na most előadják mekkora nagy szabadság harcosok.Hihetetlen egy ország ez!Kuszaszeműék szerintem holnap beerősitik a forintot,(lásd péntek).Kell a bizonyiték:az ország jobban teljesit! Persze megalakul a korrupcióellenes munkacsoport is:)))))) Orbánék már biztosan nagyon remegnek!:)))) Pláne ha Rogán lesz a fönök:)))
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)