Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tetelezzunk fel vmit. Van aki lakasaresesre jatszik, kp-ra. Lakas ugye hufban denominalva. Varhatoan max inflaval no az ara vagy azzal sem, inkabb sem. No ennek a tagnak nem jo a 9-10%os allamkotveny?
-Ide-oda hullámzással de jó úton van a hazai fizetőeszköz az 500-502 forintos euró fele.A ma bejelentett kiadáscsökkentés is ezt támogatja... (annyira semmitmondó üres duma)
Hát igen meg kell várni, hogy az egyeseknek már érdeke legyen, de közben minél több és nagyobb hullámokat csapnak, annál többet akasztanak.. Erre mennek..
Azért USD kérdéses hogy le vagy fel szerintem EUR lehet lefelé mehet de az se biztos. Bár a váltóba szinte mindenki (kb8fő?)EUR-t akart elöttem 2 fő vett USD 1 CHF
Igen, nagyon sokan kérdezték a vilaglatott rokonokat már a 7végén. Én nyitottam ma 72es oras rsinél eur shortot, minicsatorna tetején. Holnapi ebédre elég lesz. Sajtburesz menü short.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)