Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Miket tudsz?- tudod h kellett volna venni? pl tenerife 3 éve 100 ezer eurós lakás most 300 ezer az angolok miatt.- bécsi ár, nevetséges-Bécsben milyen az ár/hozam arány- Tirolhoz képest?
tudod h kellett volna venni? pl tenerife 3 éve 100 ezer eurós lakás most 300 ezer az angolok miatt tirolban 10 százalék feletti hozamot lehet csinálni úgy h hitelre veszel ezek a jó helyek bécs mér határeset én ott kicsit belesétáltam így utólag budapesten pedig szutyok szuterént kell venni a belső kerületekben az jó üzlet összeomlás nem lesz esetleg nominálisan 10-15 százalék épp néztem a hegyen 900e nm ár felett reménykednek kocka hulladék házakban az kerekítve 3000 euró bécsi ár, nevetséges én az utolsó lakásom ami maradt év végén kénytelen voltam eladni730 e ment el full panorámával + garázs 4 millió alsó szomszéd még mindig árulja 880 körül indult meg is kérdezem hol tart
hát persze mert, mondtak valamit? nem emlékszem változott valami? történt valami, amit nem volt tudható? érdekelne ja, de: kitolták magukból, hogy ja mégsem megy örökké az alacsony kamat utána bevezették a szigorított hitelezést ez mind gyengíti a forintot direkte az a nagy helyzet, hogy sokkal hamarabb jön az emelés, egyik szemem sír a másik nevet, nekem jobb lenne egy 2020-as bumm mert így az ingatlanpiac is visszaesik másrészt pénzt kell hagyjanak a rendszerben különben nyugdíjkrach várható már rövid távon gondolom a 70 éves korhatár nem lenne túl népszerű
Alapvetően két ok magyarázhatja a forint hirtelen erősödését: egyrészt az utóbbi napokban már várható volt egy kis korrekció, erősen túlvett volt az euró-forint.Emellett kapóra jött, hogy a dollár piacán is fordult a kocka: ma reggelre fél százalékkal gyengült az amerikai deviza, ezzel pedig enyhül a nyomás a feltörekvő devizákon, köztük a forinton is.
A mostani állapot szerint nagy az esély arra, hogy valamilyen szinten visszatolják a forintot, persze minimum egy stophunting után, de fölfele jobban fizet, ezért max 0-ban eladom a jogomat, ha bejön szépen fog csengetni :)))
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)