Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
EURUSD feljött a nyakvonalig. Inside day után potenciális 3 green soldiers D1-en. Mindezt egy valószínűsíthető ED flat C hullám után. Ha jön a trigger (és nem lesz besülés), akkor ez nagyot fog szólni. Naposon a nyakvonal feletti (ill. a megelőző ED 4 hullám feletti) zárás lenne egy jó jel.
Micsoda erő, de nyilván semmi gond én is forinttal fizetek a pénztárnál és 5000-ért tankolok a kúton!https://24.hu/fn/gazdasag/2024/11/11/legdragabb-bevasarlas-elelmiszer-harmadik-november/
Kár, hogy tegnap nem nézett be és mondta, hogy eladta a stratégiai pakkját mindenből és csak a fo$rint mostantól. Sebaj, ha valami véletlen folytán a csudával határos módon év végére bepróbálnák küszködni 400 alá és sikerülne is ki tudja miért, akkor majd jön és azt mondja, hogy eladott mindent pont a 415ös csúcson. Ismerjük már :)
Akkor egy pozitív hír Magyarországról, a Marcink kedvéért: Magyarország a bicikliút azon része ahol nem kell tekerni, többen vagyunk, mint a dánok, északabra élünk, mint a görögök, a magyar lányok és asszonyok szebbek, mint a bolgár férfiak. ( Bödöcs)
- Gyerekek, milyen madarakat ismertek? Anna: - A sirály. - Nagyszerű. Zoli: - A veréb. - Nagyszerű. Pistike: - A kerekes bagoly. - Pistike, Pistike! Ilyen madár nincs is!- csodálkozik a vonzó, fiatal tanítónő. - De igenis van, tessék csak eljönni hozzánk, majd mutatok egyet. A tanítónéni kíváncsi lesz, elmegy Pistikéhez. Aznap még rövidebb szoknyát húzott fel, még vonzóbban néz ki. Pistike bekiabál a szobába: - Nagypapa, nagypapa, itt van az a csaj, akit ígértem neked! Képzeld el, még bugyi sincs rajta! A nagypapa kiront a tolókocsival: - Huuuu! Huuuu!
Havi 6,3 millió Ft adófizetői pénzből fizetett idóta Marci majd a jövő év első negyedévében huhoghat, addigra bőven beérnek a már vagy még nem bejelentett leépítések.
Nagy Marci: "A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint az adatok ismét rácáfoltak a huhogókra, az előzetes kormányzati jelzéseknek megfelelően októberben újra dinamikusan, 4 százalékkal nőtt a kiskereskedelmi forgalom." :) Jól van most megnyugodtam, újra minden frankó, irány a 350. :)
Károgsz itt te is, miközben ezt nézd milyen erőben vagyunk. 412.355 -1.200 -0.29% Bár a jó öreg fitchkulás olyat verhet végig rajtunk a husángjával, hogy egyből küldheted bitte ein pár hókotró und strassenautoporszivo a cváncigtauzend FO$rintosokat eltüntetni az strasszéról..
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)