Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Tok jo, hogy betetted ide, mert magatol ilyen xart nem olvas el az ember... Azert azt megkerdeztem volna szijjarto nagyonhujje peterketol, h fejbol fel tud-e sorolni harom orszagot, amikkel nincs kiadatasi egyezmeny, hatha egyszer moszkva es bp. kozt repkedve feluton szuksege lesz ra 😡
Amúgy ha valami csodának köszönhetően sikerülne ezeket a trógereket 2026-ban leváltani. Ki mire számít, lehet hasonló forgatókönyv mint a lengyeleknél? Elszámoltatás, EU pénzek hazahozatala, gondolom azért az jó hatással lenne a forintra. Ezekkel a balfaszokkal mennyi lesz egy EUR a választások előtt 450 - 500 között vagy 500 felett? 500 körüli forint milyen mértékben emelné a valós érezhető inflát? (nem a KSH általi kozmetikázottra gondolok) Érdekes lesz ez a fantasztikusnak beharangozott 2025-ös év, moslékok helyében a választások előtt, nem lennék nyugodt, ha szarul alakul.
Szerintem 477-nél alacsonyabban lesz. 440-450 körül már újra pánik lesz legkésőbb szerintem. Idióta kretén pedoállatok a tűzzel játszanak. Egy szikra kell a pánik indulásához és még mindig nem fogták fel, hogy könnyen indulhat a domino.
Én úgy gondolom a sikítozási határ is feljebb tolódott két évnyi inflációval, az nagyon alaphangon is 10%, 477,4. Plusz most varga "mnb_újhús" mihály lesz ott, nem a karriervégi "nekemmámindegy,jólemlékezzenekrám" mato a zseni, és nagymarci lesz a gazdasági stratéga. Szóval én ennél kicsit magasabbra tenném a pánikküszöböt.
azt a tyúkot levágják jövőre, mert nem lesz mit enni a szavazóiknak... amúgy jó kérdés, hogy mivel fogják majd a 1,5-2M törzsszavazót, mert a 800 forintos alap kenyér lehet már kevés lesz de sajnos vmelyik elemző mondta hogy még 1,5M törzzsel is meglehet nekik egy szűk 50% addig babrálják a törvényeket, és ez durva, bár láttunk már pár ilyet a világban, node ez mégis Európa közepe vagy mi!
Ne haragudj, ebben most nem tudok igazat adni. De van betonfal és nem csak ott, hanem sokkal több helyen! De egyenirányított betonfal, mint a diódáknál. Modern betonfal, ződ betonfal... Mint a racsnis bringa egyik irányba hajt , másikba meg nem. Felfelé nincs, lefelé meg már ott van mindenhun ;)
Mar félve kerdezem meg....ki panikol? Aki nem erti,mi van,az boldog tudatlansagban megy tonkre. Aki nerti,azok mar diverzifikaltak a portfoliot jo esetben,es nem ma elkezdve...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)