Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
-Jó napot! Private Banking friss:-EURHUF napi: Még mindig nincs jelentős fordulat
lefele, a divergenciát eltörölte a görbe, így továbbra
is tart az emelkedő trend.
Mivel gyakorlatilag enyhe emelkedéssel tudta le a
korrekciót, veszélyes a helyzet a forint
szempontjából. Még mindig lehet tere az
emelkedésnek.
A hosszabb technikai kép alapján a 398,4 már olyan
támasszá vált, ami lehet, hogy nem is kerül
tesztelésre, viszont nagyon erős támasznak
számíthat.
A 406,25 alatt lehetne jobb vételi pozíciókat találni.
A korábbi csúcspont (437,5) körül található csak erős
ellenállás.
Ellenállások: 414,06; 421,88; 437,5.
Támaszok: 398,4; 390,6; 386,7; 382,8; 375.
zajec, már rég eladta a pakkot!! Nem a stratégiait, akkora bizodalma nem volt még! Adjátok el mindannyian a devizákat!!! 350 jön a FO$rintban euróval szemben, azt csiripelik a madarak!
Hát nem ezt mondtam :) - Inkább értsd úgy hogy a kerék forog, egyszer fent egyszer lent.....Meglehetősen szűkös a mozgásterük a rakosgatásra, a szándékuk sincs, legfeljebb némi félelem hogy egyszer szakad az a cérna. Nem véletlen mondják hogy "nincs árfolyamcél" Én azt mondom van árfolyam céljuk, csak nem publikus és minden héten más.
Én már nagyon várom a taktikai pakk piacra kerulését. Ekkora váltás már meg fog látszani az arfolyamon meg aztán kijön abból a bécsi karácsonyi vásáron egy girralt bot is megunnepelni a bizniszt. Olcsön jött könnyen ment.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)