Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Javítom, "a jegybanknak nincs árfolyamcélja". V Mihály még újratervezheti a ktgvetést, vmi reálisabb EUR árfolyammal, időben még belefér, mielőtt átigazol a jegybankba.
Alapvetően helyeslem hogy az adómból a pmap felhalmozókat, tőkéseket, spekulánsokat, stb, szőval rohadt kulákokat trükkösen fizetik ki. Mennyi stadiont lehet lopni abból? (Érdekes, tényleg a lét határozza meg a tudatot. Amióta kiugrottam (majdnem teljesen!) allamkicstárból és leváltottam valahogy csökkent a stresszfaktorom. Receptre kellene felírni.)
"Másodszorra némileg nagyobb szám jött ki KSH-nak." :) Némileg nagyobb = 2,5 szerese. Majdnem sikerült nekik elsőre eltalálni, micsoda negbízható banda, de az inflációs számaik tuti korrektek. :)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)