Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
2010 aprilis --> 2024 szeptember 2,6 billio --> 17,6 billio 6,77x annyi forint letezik ma, mint amikor a mocskos szocik atadtak a "csodbe vitt" elmutnyoceves orszagot. Kinyomtattak extra 15 ezer milliard forintot a nagyjabol ennyi ingyen EU penz melle es meg igy is nagyjabol ugyanott van a magyar GDP dollarban, mint 2010-ben. Na ezt nem ertik a fidesznyikek. Hogy ezzel konkretan at lettek baszva.
Nem akarom az elképedés élét elvenni, de saccperkábé már nyomtattak ennyit csak nem kaptuk meg fejenként egyenletesen. Mármint a tartozást de…. Szőval érted. :D
Te ilyeneket ne írjál, mert én értem, hogy viccnek szánja, de ha holnap lehozza a közlöny, reggel a szar is belédfagy ahogy a kávédat iszogatod... Még viccnek is rossz, és az a baj, hogy kinézem belőlük.
Van egy jobb otletem, Rogantoni figyelsz? Adjatok minden magyar allampolgarnak alanyi jogon 50 millios hitelt. Aki nem keri, annak szemelyesen kelljen sorbanallni a lemondasert Debrecenben a kurmanyablakban, ahol csak 1 Ivettke dolgozik az ugyon. Hatarido a lemondasra november 30. Ebbol aztan lenne novekedes, inflacio, fogyasztas! A kormanynak semmibe se kerulne, eltolcsy nyomtat 475 billio forintot, osz lekonyvelik a gavavencselloi hajlektalan egyeni vallalkozasaba.
A csúnya az lesz, ha ebből indul egy hiperbola. De annak nyilván lesz valami extrém támogatása fundásan,meglátjuk. EUR-ral sztem a jövőben annyira nem lehet majd mellényúlni. Ha mégis forinterő,az meg buy the dip nálam,bár ez már gyenge scenarió.
Valóban! Jó de ott van még a kígyóuborka, a padlizsán és a cukkini is ;) Igény szerint ki mit tud befogadni. Tessék azokat is darabolni. A közjószágra nagy igény van kisNAAAGYhazánkban. (Elmegy ereszes jóska a dokihoz, hogy van 1 kis gond, az benéz és kérdezi, hogy mit keres ott bent egy kigyóuborka?? - Az nem az aminek látszik. - Miért mi az? - cukkini.)
Stellantistól én azt hallom, hogy alkudnak a beszállítókra mint a kufárok.. mennyit engedsz a feléből kategória... Illetve ott is ráléptek az emberek heréjére, hogy vagy hozod a profitot, vagy be lesz csukva a részleg a picsába... Ez nekem nem annyira rózsás... Tier 1 ek meg persze, hogy tepernek... rohadt nehéz bekerülni, holland árverésekkel miegymással.. olyan elvásárok mellett, hogy kb az elsőszülöttek is a vevőt illetik... első éjszaka joga amit akarsz... Nagy német (Bosch dettó)... Nő a nyomás a kuktában nem kicsit...
Miért van az, hogy ellenállásból mindig 2-3 van csak , támaszból meg 5-6 ? Komolyan érdekelne. Amúgy meg megint mint ott a 350 se meg a paritás se... shame on you!
Euros allampapirt siman vennek, adomentes az eredmeny, ad is valamit, a forinton meg nem buksz, egyszeruen veheto a webkincstarban. Csaladtagoknak eddig ezt ajanlottam. Persze lehet amcsi kotvenyeket is venni, de az atlag Marineniknek maceras.
ZF 14k. VW nél több tízezer BMW és Merci is elbocsátásokra készül. MInden Automotiv Tier 1 és lassan a Tier 2-k is minimum Kurzarbeiton, vagy már lengetik a leépítést.. Nem lepődnék meg ha 6 hónapon belül lennének elég nagy elbocsátások, vagy QE... de azzal is csak időt nyernek... és aki időt nyer, életet nyer...
Akkor más lehetne az ára (mint a húsnál, csonttal v az nélkül). De azzal ahol a fogantyúja van rajta, ott több felesleget veszel ;) Viszont azt is mondják, hogy a héjában a vitamin. Ez a bánónra is érvényes vajon? Nem látom mi lehet a kilós ára eme formában. Kb mindenestül kijöhet annyira, mint az egész majdnem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)