Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Minden országból kiadnak, csak megegyezés kérdése a helyi erőkkel. népi hiedelem, hogy nem. Rendszeresen művelik, csak nem cikkeznek róla, fontos az illúzió. A qrvák fognak, az a dolguk. :)
Az vélem felfedezni , mióta újra 400 felett vagyunk az embereket ez már nem hatotta meg. Egyszerűen elfogadták , tudták ,hogy újra ott leszünk. 500 lesz az igazi sokk. Hiába mondtam évekkel ezelött, hogy meneküljenek a forinttól csak azért se. Az idei görögországi út csak 100000 több jövőre, € nélkül.
Igen, ez fontos pont. Rohadt nagy a különbség a felkészülés és a pánik közt. :D Ezt asszem soha nem fogod áttolni a bizakodók gondolkozásán. Ha belegondolok kukk mindegy a forintárfolyam (biciklis napirajz, ugye alap) kb minden devizában, befektetésben. Fizu meg majd leköveti. Ha nem fizetnek meg akkor meg séta van. (Vagy elöbbrehozott fire ugye :D ) Ha meg nem lesz zuhanás, sőt, akkor meg az is jó, sőt. :D Aztán persze lehet szurkolni meg figadni az árfolyamra, más meg focival vagy tenisszel csinálja ugyanezt…
Ha a török útra lépünk úgy rendesen akkor lehet ebből 4000 alatt ajándék is. Csak az időtáv lesz kérdéses. Mondjuk 1x év. Ha nem üt be valami nagyobb széklet és ranélyáBA marad. ;)
Argentia.Éghajlata változatos, hegy tenger pampa, marhahús annyi hogy helikopterrel és nyomkövetővel mennek a csordaért ha vágásidő van (birtok vége a lathatáron túl, szó szerint) borvidékek, ezüstbánya(innen jön az argentina név) energiahordozók.. Bejáratott hegyvidéki és tengerparti birtokok régiói. És még a főnácikat is úgy kellett levadászni és kilopni. Szerinted nincs hova? Arabokat fel se hoztam.
Jaj,gyerekek,hat csak nem birjatok elengedni ezt az 500 forintos eurot. Mi lesz a kovetkezo,hogy a torok utra leptunk,meg 1135os euro? Retteg mar mindenki kelloen?
Akkor ha jól számolok, akkor 410 es bázissal számolva +18% az 483 Ft, és arra még 10% 532... Azt szerintem az emberek nem várják meg... Az 500 lélektani határ. (nem lépheti át). Illetve, hogy is van, minden 3 Ft pénzromlás indukát 1% inflációt. Az azért 45% lenne... ami a jelenlegi magas bázisról a nyomort hozná el pikk-pakk...
Amíg nemzetközi körözés nincs kiadva addig lehet és abból kiindulva hogy az elmúlt 50 évben hány ember volt csak minimálissan is elszámoltatva... szerintem tudnak venni új személyazonosságot, a nagyon gazdagok... Persze Orbánt külföldön is felismeri a magyar, és meglepődne hogy milyen sokhelyen vannak....
Az én tippem a mültkori 18%ra kamatemelés szintje, szorozva a normális évi átlagos 5% gyengülés kétéves mértékével. Esetleg picit több mert nnem árfolyamcél van hanem gazdaságbeindítási cél. Pláne ha mato helyett jómunkásember lesz a székben, mint ő is volt az elején. (Ezért jó a limitált turnus, távozó már nem nézi a karrierjét, akár azt is csinálhatja ami az országnak jó. Nem kell népszerúseget mericskélnie.)
Szerinten ez nagyon csúszós talaj.. Emlékezzünk a székház ostromára.. Azt se várta előre szinte senki (ok ott volt kis kormány uszítás is #neeeemafidesz;) ). Szóval, ha az emberek úgy érzik, hogy már nincs mit veszíteni, és ez elér egy kritikus pontot, vagy az ellenzék elkezd ugyanolyan módszerekkel mint anno a fidesz uszítani akkor könnyen gyorsan eszkalálódhat a helyzet és forró lesz a talaj. Akkor sokan kiadatás nélküli országba mennek majd és élnek mit Marci hevesen... És egy felelős új kormány ezeket akár erővel visszahozná, elszámoltatni... tudom tudom .. bilibe lóg... Lényeg a lényeg, szerintem akkor a baj a toronyban, hogy nem fogják fel, hogy EU pénz nincs, Jön egy újabb válság (reméljük csak gazdasági, de nincs kizárva már más sem), a német gazdaság lefullad, a magyar szintén úgy áll földbe fél max 1 éven belül, hogy fájni fog nézni... Aki ez után 25 re nagy GDP növekedést vár és erős Ft ot.... hát, hogy is modnjam: "Prepare for the worst, hope for the best".
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)