Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ebből a körből már nem tudsz kilépni. Fura ezt olvasni - akinek több neve van mint Ságvárinak- prüntyőke, phiona meg ki tudja milyen nevű nicktől. Én "örök álmodozó" vagyok és a bennem lévő pedagógus kűzd a sötétség ellen. Nem hagyja el az elesetteket. :)
Csak kérdezem: egy fórumnak nem az a lényege , hogy mindenki elmondhassa véleményét? Miért zavaró , ha másnak más a véleménye. Talán érdemes rajta elgondolkodni. Persze a trágár , durva személyeskedés az más kérdés. Szomorú, hogy nem emiatt vannak a kitiltások.
Most, hogy kitiltották a zajec nicked Ibiza Mudli zajec, nem szeretnéd megfogadni a PF modi tanácsát?
"Látjuk, hogy nagyon frusztrál a sok sötét ember, akiket a te mérhetetlen intellektusodnak el kell viselni. Megértjük, tényleg, de miért nem hagyod meg őket ebben a sötétségben, és te miért nem keresel egy olyan helyet, ahol a hozzád hasonló zsenikkel vagy csak összezárva?"
Előbb utóbb mindenki szembesül önmagával. :) 395re szinte odaragasztják a forintot. Mondtam oldalazás: szerintem várhatóan ez lesz a közepe a PMAP kifizetésekig.
Zöme értéktelen kacat és idővel el is tűnnek... Az emberekben levő kapzsiság ami élteti őket, ennek köszönhetik, hogy még léteznek... Amikor már eleget veszítettek bennük a szerencselovagok akkor kihullanak és eltűnnek... Mindegyiknek van központja az ETH pl. még inflálódik is.. A BTC központ nélküli és ezért támadhatatlan, ennek is köszönheti vezető szerepét...
Szerintem meg ez egy játék, egy piramisjáték, ami eltarthat elég sokáig. Azt se vitatom, hogy bármennyi lehet az értéke, de én kételkedem abban amit Te gondolsz róla, hogy történni fog.
Nem is kell annyi legyen, mivel szinte korlátlanul osztható.... Úgy kell ezt elképzelni majd idővel, hogy akinek lesz 1-btc-je az milliárdos lesz (kb.)és a társadalom nagy részének itt is csak a morzsák fognak jutni, éppen úgy, mint a fiat pénzeknél.....
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)