Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A Fidesz egyik fő idiótája, MNB elnök-jelöltje mégis felélné a jövőt ezen a vonalon is, hogy a fideszes építőipari haverokra ne rohadjanak rá az eladatlan lakások és tovább tudjanak építeni horror árakon.
Ráadásul kb. 1 millió tag van és közel a felük nem fizet be semmit. És a felük 50+ korú akinek ha van esze nem költi el a nyugdíj célú megtakarítását ingatlanra.. Én legalábbis nem fogom. Ja és az átlagos megtakarítás kb 1,5 MFT/tag.
Nincs megalapozott véleményem, de ha a keresztgyerek Ausztriában 90 milkáért vesz egy olyan lakást ami itt Magyarország, Puszta Alsón 120, akkor azért elgondolkodom. Nyilván, ez nem egy objektív ősszehasonlítás, de mikor mutatom neki, hogy itthon mit adnak 15-20 milkáért családiház megnevezés alatt, akkor azért megrökönyödik. Szerintem nagyon sok a torzulás, az aránytalanság a magyar gazdaságban.
Pont ez az, jobban megéri kint vásárolni (nemcsak Kína, hanem EU, USA), mint itthon. Ez hogyan lehetséges? (Többek között 27 %) Ezen kellene elgondolkodni!
Hihetetlen,hogy nem nyugszik és folyton mások pénzéből akar adni! Azt nem értem, miért nem a neres cégek zsebében kotorászik és miért nem abból akar adni, vagy élénkíteni? Gyakorlatilag már mindent elloptak, ha holnaptól minden ner cég féláron szolgáltatna (mondjuk vodafone, mondjuk autópálya díjak, mondjuk csányi disznói), kb. normál eu-s árakon, lenne itt forgalom robbanás és még lakásra is jutna.
"A nemzetgazdasági miniszter kiemelte, hogy a lakhatási problémák megoldása, az otthonteremtés továbbra is kiemelt prioritást jelent a kormány számára. Ezért arra kérte a bankokat, hogy a lakáscélú hitelek THM-szintjét önkéntes alapon szorítsák 5 százalék alá." Mert ha nem, akkor megy az extraprofit adó. :) Ezek a komcsik nagyon profik abban hogy más f*rkával verjék a csalánt. Először a minimálbér emelés most meg ez. A cégek, bankok, gazdálkodják ki, ők meg majd döngetik a mellüket hogy ezt is elintézték.
Ezt csak figyelmébe ajánlanám, akik azt hiszik, hogy a deviza csak párnacihában lehet nem kamatozva! Ja és aki nem FO$rintpárti, az mind 430on vehette csakis ! "Tudta, hogy nem csak magyar állampapírt tud vásárolni?Tudta, hogy Magyarországon kívül más országok állampapírjaiból is lehet vásárolni? Mondunk néhány példát: Ausztria, Németország, Olaszország, Spanyolország... Tengerentúlról Egyesült Államok, Kanada... Közel keletről legyen mondjuk Katar.. ...és a sort még sokáig folytathatnám. Ezek között van olyan, ami biztonságosabb, van, ami euróban, esetleg dollárban érhető el, van ami 1-2 év múlva jár le, és van amivel 20-30 évre előre tudja a mai magas kamatszinteket rögzíteni. Melyik Önnek a legideálisabb? Jelentkezzen díjmentes konzultációra és privát bankáraink részletes tájékoztatást adnak róla. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kötvényvásárlásának hátterét osztrák banki partnerünk biztosítja. Miért dönt úgy egyre több magyar, hogy Ausztriában őrzi és gyarapítja megtakarításait? Tőlünk nyugatra, a határ túloldalán Ausztria több évtizedes előnyt mutat banki és befektetési kultúrában is, ahol többek között a személyre szabott szolgáltatás alap követelmény. **** Ausztria a világ 15 legstabilabb államának egyike, AA+ os besorolással rendelkezik. **** Az ország híresen etikus bankrendszere az évszázadok alatt összeforrt a biztonsággal és megbízhatósággal. " Pénz beszél podcast MagyarÓrRsZágg hanyadik a legstabilabb országok listáján?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)