Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Hát ez egy nagyon komoly tévedés. A kötvény piac hullámzik, pont úgy mint a az összes többi. Sőt a kötvény piac hullámai, sokkal nagyobbak , mint minden más piac hullámai. Sokkal nagyobb pénzekről beszélünk.....Sokkal nagyobbak a nyereségek és a veszteségek. Ami érdekes, hogy a kamat emelések kötvényééi veszteségei eddig nem tudtak átterjedni az egyéb piacokra. Ez lehet, hogy most elindult. Akkor jajj, hidd el és bizony adni kell maja az állam bácsinak a PMAPot is, amíg nem késő....
Köszönöm de befektetési tanács nélkül is jól vagyok. Amúgy nem azért vettem 33I- t hogy halálomig üljek benne. Persze ezektől lehet az is kitelik hogy muszáj lesz békekölcsönre váltani :)
Normális ember olyan befektetést vesz amit el tud adni amikor csak akar. Főleg ha eleve úgy is vette. Az hogy az államadósság kezelőnek anno semmi nem volt drága csak legyen pénz, az ő baja legyen ne a miénk.
jó hát az volt a szerződésben, de nem erre számítottunk,átvertek! hát ki gondolta hogy a svájsi frank erősödni fog válságban nem gyengülni? pedig az első évben mennyire jó volt! ja, nemide.
Normális ember azzal számolt a PMÁP vásárlásnál, hogy lejáratig megtartja. Az idő előtti visszavásárlás az Államadósság Kezelőtől csak egy ajándék bónusz, soha nem volt kötelező. (kivéve MÁP+)
Egyre kevésbé tudom elképzelni a híreket látva, hogy ne legyen szigorítás PMÁP kiszállónál. Jövőre Mato, a zseni megy, helyére jöhet idióta Marci vagy Varga KISZ titkár.
Ez most valami vicc akar lenni ? Persze többe kerül a magyar (már ha oda akar menni egyáltalán) de neki a 4-5-6 k € ból azért duzzogva telleni fog rá. Szemben mondjuk a magyarral aki 2-3-400 ezret keres (nagy többség). Komolyan mondom szerintem te ezt direkt csinálod. ÉN is szívesebben megyek svájcba, mint magyarországra, mert ott legalább kapok valamit a pénzemért.....
Tudod, minél fejlettebb egy ország annál drágább! :D Lásd Svájc! :) Az itthoni árakkal az euró sem bírta tartani a versenyt, így a nyugatiaknak is mélyebben a zsebükbe kell nyúlnia, ha hozzánk akarnak jönni látogatóba.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)