Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Leforditom az egyszeri fidesz szavazonak...nem akarjuk teljesiteni a jogallamisagi es egyeb felteteleket,mert akkor kb mindenki bortombe menne,de ha ez nem is,a kormanyzasuk lenyege menne a kukaba. Cserebe majd lesz giga hitel,es szepen lassan minden a kinaiake lesz #nemleszunkgyarmat. #szuverenitas
Ezt milyen időtáv alapján mondod? hónaposon még látni az ereszkedő csatonát de 3-6-10 hónaposon már teljesen más a kép. Illetve nekem a 19 ből jövő emelkedő alj továbbra is tartja.
A 387 egyébként simán benne lehet még a forintban, egyelőre odáig látom, a lecsorgó csatornája egyelőre nem tört. A nagyobbik trendvonal törést,mint lehetőséget én nem vetném el, mert az igazi meglepetés az lenne. Ha onnan pattan,akkor újabb magasabb alj lett. https://invst.ly/15r569
kasler nem már csak mátyás csontjait legózza? Már pintér szakérti az egészségügyet is. Az ilyen púp a hátunkra mellékes dolgokat mint oktatás meg egészségügy rátoltak mind egy nyugdíjas rendőrre.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20240726/nagy-marton-ujra-visszaeshetett-a-magyar-gazdasag-700707 Marcika aki pont azért lenne felelős hogy a GDP úgy növekedjen mint a Lölö vagyona, most azt mondja, hogy veszélyben van. És okokként az olajat említi... hát csókolom aminek az 50% adó, és amire a drága OV csodálatos szerződéseket kötött... vagy hazudott... Innentől nincs kétségem, hogy a KSH is csak szépíteni akarja majd a számokat, de a valósághoz sok köze nem lesz...
Kásler önmagát adta, ha nem szólt volna, bölcs maradt volna. A beszólása talán arra volt jó, hogy vagy 100 orvos most elhatározta, hogy otthagyja a közegészségügyet, mert a főnöke egy suttyó.
Amíg nincs vécépapír, világítás vagy épp az ápolók hagyják a saját szarjában megrohadni az öregeket ("már úgyis benne vannak a korban), hagyják kiszáradni ("nem volt szomjas a néni"), addig nemtudom ki mire számít. el lehet ítélni, de kívánom hogy az orbán unokája szenvedjen egyszer valami durva maradandó károsodást ezek miatt az állapotok miatt...
faternak is mondták röntgenen fél tüdeje oda, munka abbahagy mert poros környezet. Aztán elment egy komilyabb röntgenre: ja, semmi baja, biztos rossz volt a film....
Kórhzái fertőzésekben elhunyó betegek statisztikáit sem teszik az ablakokba... És ez még csak nem is az amit te írsz! (remélhetőleg) Családon belül tudok 3 műhibát amiből 2 velem történt így pontossan tudom mi- hogyan történt... 1 édesanyámmal, de édesapámat is kezelték félre. Egy gyerekkori jóbarátom édesanyjának a fél tüdejétkivették ,mert láttak egy árnyat a röntgenen, amiról utólag kiderült, hogy teljessen egészséges volt. Perelni természetessen esélytelen, minden lemondó nyilatkozat rohanva aláírva... Az a magyar egészségügy jelene. És ez valószínűleg csak a jéghegy csúcsa.
50 fokos műtőben ez a fasz maximum csak a rózsafűzért morzsolgatta. Nem véletlenül kell a klíma, és a stabil hőmérséklet, gondolom az igénytelen szarja izzadt volna, mint az állat. Ha egy nyilt sebbe belecsepegne a verejtéke, el lehet képzelni a hatását, és ezzel csak egy problémát vezettem fel, a többit hagyjuk is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)