Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Legutóbb 378-ról ledúrták 377-re Barnabás beszéde alatt, majd nap végén 381 lett. Bár akkor emelkedő trend volt. Most meg erősödik a forint bő 1 hete, így adatvezérelt módon folytatódhat az erősödés. Miért nem vágnak hetente, ha ennyire bírja a forint?
tehát minden rendben van a gazdaság javul nincs kockázat egy számjegyű infla év végére. lehet nem egy mozit nézünk akkor. :))) huf meg erősödik.. hihetetlen
“ Októbertől a monetáris politika új szakaszába lépett, ezen belül a Monetáris Tanács lépésről lépésre, körültekintően, adatvezérelt módon, az inflációs pálya és a kockázati megítélés függvényében hoz döntést - kezdi Virág.” Mert eddig matolcsy a csillagok állásából meg az ezerszeres napokból szorozta ki a stratégiát? Adatvezérelt mődba lépnek, bekakilok. Csúcsszakemberek.
Év végéig most már csak a dollárt kell figyelni. 352-374 korul mozognak a kritikus szintek. Lehet, hogy még lesz egy VIP beszálló nov végén, dec elején. Szemely szerint minimális éves fehér gyertyát varok USD/HUF páron. Ez valahol 374 körül van. Ha ez lesz és a tőzsdei esés is megindul, (közepes indexek már medvében mindenhol), akkor vélhetően új csúcs, minimálisan megütve a tavalyi 450 és dollár szintet, ha nagyon nagy baj , akkor látszik 550 is. Nem kereskedési tanács. Jelenleg kicsit több mint 50% devizában. Ami még ezt erősíti, a negyed éves fehergyertya a 10 éves hozamon.
youtube link a 15:00-kor kezdődő mnb háttérbeszélgetésre. Kb. havonta elmondja a dumát,h defláció, meg minden jó, de azért érdemes végighallgatni. https://www.youtube.com/watch?v=naq-JNDYBJw
https://kephost.net/p/MTAwNzMyNw.png Berajzoltam a chartodra, mire gondoltam. Értem, hogy a nagy sávban még bőven belefér ez az "UP", de jobb kiszállót keresnék, mint a sávalj:). Lehet ez lett volna az ideális, most kiszállni, de Barnabás mutyijára még szoktunk durvát gyengülni. Előtte meg egy kis erősödés, hogy hihetőbb legyen. (ha meg tényleg megyünk a lecsóba...evvan)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)