Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kamattdöntésre már 0-ban is van(lesz). Barnabás beszédére valószinű ujabb erősödés. Nincs itt mutyi. Lényegében mindegy mennyit csökkentenek. Ft.power:))
Törölt felhasználó2023. 10. 24. 13:54
Eurusd diktál. Kíváncsi leszek kamatdöntés + Virág mit okoz.
Ha az utolsó 4 próbálkozást összekötöd (a maival együtt), egyre kisebbek a felfele próbálkozó impulzusok. Én erre írtam, hogy "ebből" kitörhet, amiből akár sávtetőig mehetne: 385
Nem teljesen értem,milyen kitörésre gondolsz. Tényleg ne 5 perces chartokat nézz,mert ott azt hiszed,hogy már rakéta van,közben meg kb ennyi történt: https://invst.ly/11v92d
Igen, de 20 perc múlva kamatdöntés, ami simán megbillentheti, + Virág Barni szavai 3 órakor.382, pont azon a ponton van, ami jelentheti a kitörést is, bár sok az ellenállás felfele (óráson minden .2)
Remélem bejön!. Anno én is úgy terveztem, hogy ha kiütik a TL56-ot, nagyobb összeggel beszállok TL57-be, de közben Erste-zek már, ez spread szempontjából sokkal jobb. De belevettem 386 körül, azóta mozi :D
egyelőre az m5 "gyorsan emelkedő" csatorna tört a lecsóba. kb. most dobhatnám a pozit, mert legutóbb 2-3 alkalommal is 2 szépséges piros órás gyertya jött. De kemény vagyok, tartom, kivárom a kamatdöntést. Nem érdekel mekkora bukóban dobom, ha dobom. 382.0 (hetes boliközép! ,ez a reménysugaram, göncölszekerem)
Én azt kérdeztem hogy az financial times és der spiegel honnan szerzi az információit. A pénzt nem az ep adja hanem az eb. Ha az ep adná akkor teljesen felesleges minden rendelet, intézkedés amit orbánék a pénzért tesznek mert az ep akkor sem adna egy fillért sem ha itt minden rendben lenne. Az ep csak akkor adna pénzt ha kormányváltás lenne és nekik megfelelő kormány kerülne hatalomra.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)