Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
4h-s csúcsokat összehúzva (ahogy én húztam) sávtetőn volt/van. https://kephost.net/p/OTcwNDg0.png Nem túl erőteljes kitörési próbálkozásai vannak, vagy ha ki is tör erőteljesen, hamar megkapja a pofont lefele. Kérdés fordul-e a kocka, csillagállás..jóslás..stb. EUR HUF eddig azonos mozgású a múltheti hétfővel. 4h túlvettség, 4h boliközép érintés, csordogálás, eszerint "copy paste" szerint holnap 4h bolitetőt megnézné, HA....sok a feltétel, az ismeretlen az egyetlenben.
Eur USD 1.09re beállt. Remélhetőleg, pici korrekció volt, ahogy USA is teszi ma, én jön a lejtmenet újra. Dax nem áll fényesen, erőtlen emelkedés volt ma.
Talán mert megnő a bizalom, csökken az országkockázat. Persze, ez is csak egy szempont/okoskodás ebben a játszmában, amit úgyis a (bel- és külföldi) nagyfiúk döntenek majd el.
Szerintem pont attól lesz erős, ha megjönnek a pénzek. Vékony jég páran 375re várták a héten , én a TL forgalom alapján döntöttem hogy most veszek TL certit. Ritkán van ilyen több 10000es vétel. Bár láttam már ennél még durvábbat 12x10000 packost őt 2x. Szólok ha újra látom. HUF nincs funda, sokan írják. Funda alapján 450 felett kellene lennie, csak ugye a magas kamatok.. A chart amit felraktam, még dőlt el semmi, ha kitörunk felfelé, akkor vagyunk sínen A sáv alatt újra megnézhetjük a 381,5-382t Sok sikert kívánok magunknak!
Szerintem is ez az Eu-s pénz kicsit túl van lihegve.Eddig amit kaptunk sem igazán oda került ahova kellett volna.Mi változna most? Megkapjuk,ellopják ennyi!Nehogy majd kiszálló legyen a jó hirre adni kell befektetőknek. És igen ha gyengébb a Ft.többet kapunk!
pár dolog, Én (fundásan) úgy gondolom, hogy itt 380 körül már vékony jég ez a forintnak. A kamat tartja, de sok benne a speka is ez miatt. Kamatdöntéskor látszik is, hogy gyengül, mert félnek a spekák. Szerintem, ha jön az eus pénz, akkor begyengítik, hogy több Ft.-ot érjen itthon. Szigorúan szerintem...
Sok szerencsét kívánok hozzá, egyben a sajátjainkhoz is.2-en biztosan még biztosan benne vagyunk a fórumról. én most így látom a huf-os 4h-s képen: https://kephost.net/p/OTcwNDQ0.png
Életem első certije :) Pénteken HUF gyengülést vártam erre a hétre és beleolvastam ide véletlenül.És kedvet kaptam hozzá (először kicsiben, csak 2000 darab, követem, elemzem, eddig tetszik, és hogy nincs rollover az meg álom számomra ) és kezdők szerencséje, szinte elkaptam a mai nap alját.
2000-3000db-os packokkal vagyunk bent mi is. Nap végén bepróbálkoztak néhányan ~ 5000db-al. (TL56) TL57 2db 10000-es ma, nem kis tétel, csak tudnak valamit!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)