Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ah. "Valaki" hamarosan hatalmas fantáziát fog látni a forintban. Eddig 15%-ra ugyan nem kellett, de most 14-re kelleni fog, mert belátta hogy nincs értelme a bivaly erős magyar gazdaság ellen fogadni, it's like burning money! /s
Itt főleg az a kérdés, mikor fordul a kocka. Kamatelőny vs. HUF leértékelődés. Már pedig le kell vinniük a kamatot, minél előbb, túl sok a kamatfizetés.
A fórum szavazás szerint :1:3 nem esik el a 381.5 javára. Legyen igazad hogy felfelé megyünk. A napos sáv tető 391-392 környékén van (nem néztem pontosan.) Mielőtt lefele indul, bepróbálkozhatna egy dupla tetővel. Éhesek a kis cápák.
Lát valaki reális esélyt arra, hogy a nagy olaj cégek megveszik a fúró cégeket és ezzel Monopol helyzetbe kerülnek? Például Aramco megveszi RIG barátunkat, kifutnak a szerződések és onnantól csak Aramconak fúrnak házon belül?
https://kephost.net/p/OTcyNzc3.png A korábbi napos aljakat összehúztam (alsó kék vonal) ezzel rajzoltam egy párhuzamost, amit a fenti helyre tettem, ez a hely tűnt logikusnak. Direkt nem rajzoltam több vonalat, mert ez alapján valóban benne van egy 360-as "lehetőség". Viszont ha a hetes aljakat ha összekötöm, bár az egyik aljat nem vettem figyelembe, viszont így összekötve ez alapján 372-373, ami elérhető.
Majd ha a napos trendet törte, és megerősítette, utána lehet erről beszélgetni. 25? kamatról indultunk, ha jól emlékszem 450bp ebből valami extra folyosó volt, vagy vmi hasonló, amit elég hamar visszavettek. Azóta jó pár 100 Bp lement. A 13 sz. alapkamathoz még nem nyúltak. 368-367 volt az alja a kamatcsúcson, amikor még nem látszódtak annyira ezek a büdzsé problémák. Maximum "jósolták", hogy gond lesz,lehet. És ezek azóta sem javultak, a héten pedig elismerték, hogy ebből nem nagyon lesz GDP növekedés idén. Majd kiderül.
"Én komolyan nem értelek madeinhungary. Mikor indult a PMAP, és mondtam, hogy teszek bele penzt akkor rohogtel, mikor az EUR/HUF topikban szóltunk, hogy a magas kamat miatt erősödni fog a forint akkor röhögtel, és gunyolodtal. Mindenben 180 fokos fordulatot vettel, és most osztod az észt, a szokásos idegesítő stílusodban az embereknek. Vannak bajok nálad. Szerintem te csak amolyan hergelteto troll funkciót töltesz itt be, ezeken a fórumokon. Vagy tudathasadasos vagy. Na szevasz. " Placi Madeinhungarynek:)
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)