Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
372 mar veteli szint nalam. A második veteli szint majd a 360 alatt lesz, ha lesz. Mivel nem tokeattetel nyomom, a 350 sem fog zavarni, max ott is veszek majd. Persze meglepne, ha lemenne odaig, de legyen puskapor mindig.
Köszi hogy megosztottad. Az itt korábban írt 360 nekem továbbra sem tűnik valóságosnak - hozzáteszem remélem tévedek. A 372-373 környéke számomra nagyon erős támasznak tűnik - ahogy másik topikban is írtam - nem valószínű hogy alá megyünk, akkor inkább már kamatcsökkentés. Kamatcsökkentéshez pedig tartós 372 kéne. Nagyon nagyon sokba fog kerülni a kamat, lassan csökkenteni kéne.
Napon belül érdekes mozgások vannak. Fellépdelt 381,5 ig aztán hirtelen minta beavatkoztak volna leütötték 380 ra. Érdekes lesz a mai nap a héten 2 részletben tervezek váltani ;)
Az április 5-én lejáró DKJ-ból úgy gondoltam, hogy vennék EUR-t, mert ez a szint számomra szimpatikus egy kicsit diverzifikálni. Legutóbb mikor DKJ-m járt le, gyengébb volt a forint, akkor újabb DKJ-t vettem.
akkor viszont megszűnik mind az az elnézés az EUban amit eddig a Merkel-Orban-Német nagytőke paktum miatt élvezhettek fidessék és az EU választásokig nem hogy EU pénz nem lesz, de még 1-2 eljárást kapunk a nyakunkba
A HUF lesz az év sztárja a CNY-an mellett.. Kedden kezdődött meg Indonéziában az ASEAN-országok pénzügyminisztereinek és központi bankelnökeinek hivatalos találkozója, ahol a napirendi pontok között szerepel az amerikai dollártól, eurótól, jentől és brit fontól való függőség csökkentéséről szóló döntés is. A főbb devizák helyett a helyi valutában történő elszámolásra való áttérést fontolgatják - közölte a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége. A találkozón ennek fényében megvitatták a főbb devizáktól való függőség csökkentésére irányul .
*370 elírtam Amúgy ass ra számítok hogy egy utolsó körre lejön akar 372 szintre vagy kicsit lejjebb napon belül kiszúrva és egy erős rally veszi kezdetét újra Minimum 1 hetes tav max 1 hónapot adok neki, mert ebben az adok kapok “M1 híradóban ami a CNN es a NBC is folyik” oda vissza rángatnak mindenkit jüan dollár euro…. De a meglátásom az hogy erre a hírre az FED és az USA úgy fog reagálni hogy a dodo-t erősödő pályára térítik mindennel szemben… így pl egy 1.05 vagy egy kicsit lejjebb is szoba jöhet és tesznek majd érte…
Ezt a 360-at alá tudod támasztani valamivel? A háború előtt volt utoljára ennyi. Hirtelen nem látom mitől erősödne eddig. Természetesen lehet 360, de önmagában az állítás pusztába kiáltott szó. Kifli is lehet 4,50 Ft újra, csak ahhoz sok mindennek össze kéne jönnie. Off: ha lesz is jövő héten 370 környékén az MadeIn nélkül kell megünnepeljük/megsirassuk pozíciótól függően, de szerintem érdeklődés hiányában elmarad. On: Már nem tudok olyan égtájat mondani, ahol Orbán neve ne lenne szitokszó, a gyűlöletre, megosztottságra épülő politika már csak a kerítésen belül működik. Mostanra az EU is picit észhez tért az elmúlt bő két eseményeitől, nem finanszírozza tovább ezt az ámokfutást.
Nem mindegy, hogy a diverzifikáció tudatos éveken átívelő stratégia, vagy a pánik szülte. Ha előbbi, akkor 430-on csak a vagyon töredéke lett átváltva, ami hosszú távon lényegtelen. Ha az utóbbi, akkor pedig butaság és vagyonvesztés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)