Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az asszony már odavert navracsicskának, és beállította a "keresztény értékeket ápolók" sorába. Majd juci megvígasztlja az is facér, igaz nem remeg a facér :). Biztos számonkérte hol az EU pénz :)
KSH, mint hiteles adatközlő?! :))))) Menj már ki a való vilagba te is kedves troll, hogy mennyi a valós infláció. 25,4%? Amikor kaja, vegyi áruk kb. duplájába kerülnek, mint egy éve. Tudod van olyan oldal (na, nem az M1 vagy az MSZMP-s komcsikat bújtató kommunista pártszövetség oldalai), ahol meg lehet nézni egy tetszés szerinti élelmiszerlánc régi (1-2-3 éves, esetekben még régebbi akciós prospektusait), ott majd szembe jön a valóság, hogy mi mennyibe került 1-2 éve és mennyit drágultak ezek a KSH szerint...
Nagyon köszönöm a kimerítő válaszod. Egyrészt több van benne, mint reméltem (vagy kértem), másrészt viszont természetesen a kérdésemre nem kaptam választ. Ami továbbra is az, hogy mik ezek az általad korábban beírt alábbi számok: ___________ Hungary minimal 390EUR median 7684$ mean 8613$ ______
Nálad nincs bevezetve a google?. Úgy látom most 340-350 eFt nettó lehet most így 2023 áprilisára már. ----- Nem túl régi, de azért már korábbi 2022 decemberi adatok szerint. https://index.hu/gazdasag/2023/02/23/ksh-atlagkereset-keresetek-fizetes-munkaber-realjovedelem-median-kereset. ---- A KEDVEZMÉNYEK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL SZÁMÍTOTT NETTÓ KERESET MEDIÁNÉRTÉKE 309 100 FORINT VOLT. 18,9 SZÁZALÉKKAL MAGASABB AZ ELŐZŐ ÉV DECEMBERIHEZ KÉPEST. ---- A bruttó kereset mediánértéke 447 800 forint volt. 18,9 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. ***** Vagyis, Cirka 31% az átlagos közteher... ezen a szinten.
Sőt a világ is megérett a pusztulásra :-) Gondolom, hisz a ritmus az, hogy 2/3 2/3 2/3 2/3 és most jön egy 3/4 díszítésnek. . Hasznos dolog néha kilépni a belvárosi ellenzéki szalonok buborékából... A való életbe. Mondjuk kirándulni nem csak a felkapott helyekre is.
Magyarázzad csak a bizonyítványodat.. ! Mindenkivel erre az eredményre jutottál ennyibe nézik az emberek a mondanivalód ... Ez csak ezt példázza.. Mondjuk ha szerinted ez ennyire nem fontos akkor miért írsz még most is ilyen lázasan? Válaszolgatsz butaságokat..
Mondjuk nem nulla :-) . Amúgy nem egy tetszési index dönti ám el, hogy valami a valóság vagy bugyutaság... . Aki az ilyen fórum (és más) indexeket komolyan veszi a való világban. Nos, annak még jó sokat kell fejlődnie fejben mire éretté-felnőtté válik. Szerintem.
Hallod szégyen amit csinálsz hidd el. Alá van támasztva hogy hülyeséget beszélsz minden irányból és csak nyomod.. tudod mit nyomjad mostmár egyedül.. "tanuljál belőle" nem véletlen van nulla szinten a népszerüségi indexed sem tanuljál belőle!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)