Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Emlékeztek a régi szép időkre, amikor a FO$rint még a földgáz árával ment együtt? Bár amikor lefele jött a földgáz ára, jólakott óvodás nagymarci azt mondta, hogy már nem mozognak együtt sajnos. PEDIG HOL LEHETNE MOST AZ ÁRFOLYAM??? AKÁR 330NÁL?? VAGY 300 NÁL? AKKOR MÁR NEM IS LENNÉNK MESSZE A 265TŐL... OKOS EMBER AKKOR VESZ HA OLCSÓ, A BALF@SZ TLVAJ HÜLYÉK MEG A CSÚCSON!! https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230320/kritikus-szint-alatt-a-foldgaz-ara-603848
A CS gondjai eddig is megvoltak. Ez nem egy olyan csontváz, ami eddig elbújt volna, csak a CS board eddig mindig valamivel altatta a kedélyeket. Az SVB és társai bedőlése pedig mindjárt ráküldte a keselyűket a CS-re is...
csak azt nem értem, a svájci bankfelügyelet, ami sokkal komolyabb mint bárkié az EU-ban, hogy nem látja meg a gondokat 10-15 éven át? mert ez nem egy rossz üzlet ugye...
már egy hónnapal ez előtt írtam hogy ez a 18% szerintem nem lesz tartható majd de nem csökkenteni hanem emelni fogják Most azért ha nagy jegybankok tényleg összefognak lehet nagy fordulat
egyre jobban felértékelődnek az osztrák állások, ahogy megy le a FO$rint: autógyár technikus Für diese Position beträgt der Bruttomonatslohn (Vollzeit) ab € 3.146,09
im Probemonat, danach € 3.495,66 zuzüglich anfallender Zulagen. Jährliches Einkommen netto 33.999,24 € /12= 2.833,27 hó *370 *380 *390 *400 *410 *420 *430
1.048.210 1.076.540 1.104.870 1.133.200 1.161.530 1.189.560 1.218.190 EZ AZ 50 FO$EGYSÉGNYI ÁRFOLYAMKÜLÖNBÖZET EGY OSZTRÁK NETTÓ ÁTLAGBÉRNÉL KITESZ EGY MAGYAR NETTÓ ÁTLAGBÉR 2/3-ÁT HAJRÁ HAJRÁ !!! SIKER!!! MINDEGY MENNYI A EURÓ ITT EGY NAGY fo$RINT VAN. Arbeitszeit: Vollzeit 38,5h/Woche
Montag - Donnerstag 06:00 - 15:10, Freitag 06:00 - 12:10 Dienstbeginn: ab sofort Dienstort: St. Valentin
Ja és ott nem 25,x az infla.....
így van ez nem vicc Svájc GDP-je kb 800 mrd USD a Credit Suisse total assets kb 500+ mrd USD mióta UBS beindult (plusz állami garancia, plusz SNB keret ugye....) azóta UBS CDS spread is megy Másik topicban linkeltem már, erre mondta Steve Eisman burkoltan hogy " too big to save " vagy " too big to bail out" https://www.youtube.com/watch?v=LaTiU_SUfko de most úgy néz ki a jegybankok összefognak és nagy közös nyomtatási jegybank (project x a buli elszabadul) házibuli lesz: “The Bank of Canada, the Bank of England, the Bank of Japan, the
European Central Bank, the Federal Reserve, and the Swiss National Bank
are today announcing a coordinated action to enhance the provision of
liquidity via the standing US dollar liquidity swap line arrangements,” 2008ban nem láttunk ilyet ugyebár egyelőre nyugtatnak
Értem én, hogy intervencióval is "szépen" lehet tartani itt a forintot 400 körül egyelőre, de ha ez lenne az olcsóbb megoldás, akkor gondolom 13% lenne 18% helyett és bele-belevennének két kávé kötött.
Hát kíváncsi lennék, hogy most mennyi kávéba fáj a láncreakciós hevülést mutató forint árfolyam visszahűtése, a napi puskásstadionok mellé.. Aztán nehogy leolvadjunk mint a Csernobili reaktor.. Ugye ott is az okosok voltak a felelősek.. Valaki azt hitte hogy korlátlan energiákat lehet kivenni következmények ráfizetés nélkül.. Érdekes dolgokat lehet látni az euró árfolyamgörbéjén ha visszatekintünk 2008-2009 őszi téli tavaszi árfolyamaira amikoron Amcsiban hasonló sorsra jutott pár száz bank mint a mostani pár.. Ha követjük az akkori eseményeket akkor meg lehet nézni hova jutunk ha csak annyi százalékot esünk mint akkor egy év alatt..
elnézést kérek. pótolom. olyat nem találtam de eurSOS 606.02+3.39(+0.56% "Szomália, hivatalos nevén Szomália Szövetségi Köztársasága egy Magyarországnál csaknem hétszer nagyobb ország Kelet-Afrikában, az úgynevezett Afrika szarván. A polgárháború
és a szeparatisták tevékenysége következtében Szomália valójában hosszú
időre megszűnt, mint állam, és több részre esett szét. 2012 óta
központi politikai vezetéssel rendelkezik, és Mogadishuban új, ideiglenes alkotmányt fogadtak el,[4] amely Szomáliát föderációként határozta meg.[5] A felkelők viszont továbbra is ellenőrzésük alatt tartják Szomália középső és déli területének nagy részét,[6][7] és befolyást gyakorolnak a kormány által ellenőrzött területeken,[7] ahol Dzsilib(wd) városa a felkelők de facto fővárosa.[6][8] ***** ÉS MÉG AZ Ő DEVIZÁJUK IS STABILABB, MINT A FO$RINT!!! HÁÁÁÁT ! PEDIG CSAK KALÓZOK VANNAK!! TEHÁT AZ ITTENIEK MÉG A KALÓZOKNÁL IS ROSSZABBAK!!!!! ****** "Hogy erre nem gondoltunk: szomáliai shillingbe kellett volna fektetnünk! " https://telex.hu/zacc/2022/10/07/szomaliai-shilling-zimbabwei-dollar-forint-devizaarfolyamok
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)