Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Nem az elemzőkre kell hallgatni, hanem a józan paraszti észre. Madzsarban mindig is alap volt hogy a nyomtatott szar nemzeti devizát a politikai hatalom gyengíti (pl.: ezért sem lesz soha EUR-k).....ebben semmi új sincsen. Sajnos Én is csak 3 éve toltam át mindent devizába (és külföldi bankba) és csak a konyha pénz van HUF-ban.
már 4 kemény perce tartja erősen ezt a szintet
402.440
+4.830
+1.21% Hun van még amerika nyitás?? az elmúlt héten investinges idő szerint 3-10 3-12 között ment nagyot, ha a lendület marad és mitől változna ma még 1szer ennyi benne van. régió gyengül 1 tizedet, mi megyünk 2-3 tizedet vagy négyet . Múlt héten is látszott, hogy belevásárlásokkal húzták vissza az árfolyamot főleg esténként ... hirtelen nem gondolnám, hogy akkora igénye lett volna FO$rintra valakinek. Rendre hasonlóan minden nap. ha ez nem történt volna, akkor sztem 410 közelében zártuk volna a múlt hetet. Na az sem szabad piacra volt hagyva... ha a régió most kezd esni pár %ot, akkor ennek nem 430 lesz a vége... https://imgur.com/a/6Wudl9E
Minden pénzt nem tatanék rajta, én max 1M et tartok ott azt is csak pár napig. Én igyekszem havi 1-2 váltással elintézni és figyelve váltani úgy talán jobbat is el tudok csípni mint a aktuális azonnali.
Chart szerkeszto profik! Ezzel a meredekseggel majusra 470 Juniusra 500 felett. Nem varom, hogy ennyire meredeken, korrekcio nelkul emelkedjen, de... EZ VESZELYES!
Gaguse nem fideszes, nem neres, csak szeret kekeckedni. Bandi ujoncot is sokszor lepontozzak a fanyar humora miatt. Emlitettuk tobben a rekord alacsony RSI-t, ott Gaguse valoszinuleg hihetoen forditott shortba. 370 ala komoly ember nem varhatta.
Most ebben hallottam egy nagyon pici áthallást Gaguse irányába, mert ő is mindíg jó irányba áll. hmm... Tudnak valamit az biztos. Le merem fogadni még a CS bedőlésen is nyert...
Ilyenek ezek a NER "elemzok", beultetik a jobbagyokat a forintba es alompapirokba. Varom a neres baratainkat a forum csoportban: ok mar 380-on bealltak forint shortba! CSak NERni tundak ezek a sikeremberek. Tanulnunk kene toluk!
Innen is üzenem az összes elemzőnek aki olyanokat nyilatkozott, hogy akármilyen rossz hír jön a 18% miatt 350-360 köre lemehet, hogy menjenek a 3,14csába!
Revolut nagyon jó, nekem euróban van minden és minden vásárlásnál leváltja. Kicsi marzs. Én meg vagyok elégedve vele. Plusz wiserol is újfent ingyenesen fel lehet tölteni huffal.
itt mást kéne előadniuk, mert ez a mandineren, meg prostisrácoknál elmenő szint. Bár ami itt történik, azt nem lehet védeni, azok ellen akiknek van egy csepp józan gondolkodása. GO 5millió proli országa!! Pisták!! HUN vagytok??? A DICSŐ KORMÁNYUNK
HIBÁTLAN GAZDASÁGPOLITIKÁJÁVAL ÉS A 18%OS KAMATTAL NAGYON MEGDRÁGÍTOTTA A
SHORTOLÁSÁT A FOSRINTNAK! HÁT AKKOR NEM ELÉGGÉ!! ez a hónap: FO$ +7,55% czk +2,75% pln +0,84% rsd +0,1% ron +0,1% usdeu -0,6% bgn -0,01% https://imgur.com/a/YqtFCD6 https://imgur.com/a/dugN3pW
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)