Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az egész világ bankrendszere a higított pénz miatt olyan tőkeáttétellel fut, hogy ha egy lepke fingik a hortobágyi puszta közepén, ahol még a tücskök se hallják, az is megrengeti…
Ez olyan csőlátó kijeletés, hogy az már fáj. 100x le lett írva, hogy a külső hatásokat azok amik mozgatják a Ft-ot . Így a külföldel való összehasonlítás figyelmen kívül hagyása minimum struccpolitika, ahol úgy megyünk a falnak, hogy észre se vesszük. Illetve mint külföldön élő magyar, aki fizettem eleget oda mind adóban, mind járulékban , (mai napig fizetek egyes adókat ) had érdekeljen már, hogy mi van ott.
Majd megy a bitcoinba a pénz aztán egy pillanatban azt is bedöntik. Azért az durva, hogy Svájc biztonságosnak hitt bankrendszere így letérdel. Szerintem ez a lényeg kiugrasztotta valaki a nyulat a bokorból, hogy semmi nincs biztonságban.
" mintegy 16 milliárd frank értékű Credit Suisse-kötvény válik értéktelenné, hogy a magánbefektetők is hozzájáruljanak a költségek viseléséhez." Whattaf.ck! Ez kemény. Igazából most ez mit okozhat?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)