Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
En ugy gondolom aktivabban kereskedik a hufot mint a regios tarsakat a kamat miatt, mas epeszu erv nem lehet mogotte hogy igy ilyen eroszakkal. De lehet csak probalok eszervet talalni
hogy áll a382 nél nyitott shortod, amivel a 370et vártad? volt stoppod? vagy bízol a kormányban, hogy szélcsendben is jól kormányozza a vitorlást, ami majdnem felborul a semmire. A régiós társak meg csak néznek kívülről, hogy mi a f@szt gépészkednek köpcösék, miközben ők jól elhúznak mellettünk növelve előnyüket. sákrevalanojti Láttam valaki belevett a FO$ba, de hamar egy gyorsan épült betonfalba ütköztünk. Valami olyanba, amit a Fertő tóhoz is építettek. megállítva ezzel a természet zavaró jelenlétét és a kilátást.
Fillérre pontosan addig ment, ameddig mehetett, de ezt 2 körben kellett volna megtennie. 390.77 és 396.27 volt a 2 célár, de ameddig napos gyertya nem sérül, hiába értünk itt ellenálláshoz, akár mehet tovább is. Majd, ha lesz egy olyan nap, amikor az utolsó legmagasabb napos gyertya legalacsonyabb pontja alá zár, akkor lehet elgondolkozni rajta, hogy a pozíciót zárd le - ha benn akarsz ülni -, vagy az 1. és 2. célárnál már zárhattál, de Te biztosan jobban tudod, hiszen mindig a jó irányban ülsz, a megfelelő hullámon.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)