Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az ország szenved a közgazdagságtanból felmentett, félanalfabéta vezetés hajmeresztő ötletei és kivitelezései láttán. Aki itt kommentel ezt nem fogadja el, ez ellen tiltakozik a maga módján. Ellenben az mindenkinek világos, hogy ha nulla közeli teljesítményt megfejelünk 18%kamattal bárhol a világban az VALAMEDDIG elodázza a rendszer összeomlását. Nem azért mert bízni kezdenek az emberek / befektetők, hanem azért mert a kockázatot menedzselve, amit lehet lehúznak a kiszolgáltatott helyzetben lévő országról. De ehhez nem kell tapsikolni.
ez nem elemzés volt, de én legalább tettem fel már grafkont is ;) van aki még azt sem ;) de a propahanta az megy ... tudnál nekem feltenni egy technikai elemzést, kiváncsi lennék, hogy te hogyan rajzolod a trendvonalakat, egy két magyarázatot is fűzhetsz hozzá, esetleg egy két téglatestet , hogy hová várod. köszönöm szépen, had tanuljak belőle, meg akkor vissza is tudjuk nézni, hogy bejött-e :) nylon acskó a szélben, de legalább pár kavics lenne benne. https://www.youtube.com/watch?v=StoiHKd8amc
az igazi nagy FO$rinterő látszik a semmi is úgy rázza, mint jóska a rudit a prüsszeli partin! míg régiós társak vagy dollár mozdul max 1 tizedet sem, addig híg széklet száll a szélben és akár 3,5tizedet is odébbpozicionálja magát! ERŐ , Izom, SIKER! https://imgur.com/a/7yVwAi0
én csak az eredményét vázolom a hatalmas jó teljesítménynek! illetve azt mutatom be, hogy honnan hiányzik, amit eredménynek mutatnak ki, vagy honnan mennek a támogatások, leginkább más takarékos polgártárs zsebéből igaz-e? nemrég kollégátok nyomta itt a dumát, hogy 340ért eurót ;) oszt lett majd 440 belőle... SIKER!! vártok ti még 400at? Ha rajtatok múlik még a végén 400 eurót adnak egy FO$rintért! le a parítással kinek kell az!
Ha neked ez annyira megy, és ilyen önzetlenül meg is osztod velünk az előrejelzéseid, az lenne a kérdésem, hogy TA alapon mi volt az előrejelzésed egy nappal az O/N 18% -ra emelése előtt?
Igen, sokszor leírtad, csak sosem fejtetted ki a miértjét. Engem meg inkább az érdekel. Hogyan következik a 18%-ból a 370 alá? Miért 370 és nem 350? Vagy 380...
Bakker, százezerszer írtam. Amíg marad a kamatszint és nem megyünk be 370 alá, addig nem lesz érdemi gyengülés. De nyugodtan shortold csak a forintot, az elmúlt hónapokban is tök jól bejött 😂😂
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)