Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Azert es mar csunya lenne, ezt mar en sem hiszem el. Nem a foni reszerol, hanem hogy egy no ennyire ragaszkodjon a poziciojahoz, hogy lemegy kutyaba. Ez egy ribanc
Nem komáltam anno pufajkás Gyuszit, de a 2/3-dal még ők sem éltek vissza,ezek meg ha nagyon sürgős, akkor akár napon belül hoznak valamit visszamenőlegesen is. A főkomcsi jövő szerdán ezúttal Kiskőrösön fogja elmondani szankciós beszédét,nem mer már Budapesten kiállni a nép elé.
Pontosan így van. Az embereknek ez megfelel, ráadásul ilyen kis nemzetnek nagyon tudja simogatni a lelkét, hogy mi majd megmutatjuk. Váltani meg nem nem mer, hanem nem akar, mert ez így megfelel a többségnek. Aki jobban él, annak azért, aki meg nem, az meg nem tudja, hogy jobban is élhetne. Van aki még az új villájának sem tud örülni, van aki meg még az új cipőnek is. Orbán meg nagyon jól tudja, mi az a határ, amit tartaniuk kell, hogy a nemzete ne lázadjon. Néha egy zsák krumpli is elég, vagy 1 köb tűzifa.
Nem szabadna hagyni a 2/3-ot? Ez kérem a demokrácia. A NÉP dönti el, nehogy már megtiltsuk az embereknek, mit akarnak. Itt semmi gond nincs, csak az ellenzéket a fidesz megvette kilóra. Szembetűnő a töketlenkedésük, ilyent egy profi csapat nem csinálhat. Tudom, több ezer ember ügyködik a lejáratásukon, de pontosan azért kellene nagyon odafigyelniük. Nagyon érdekes, orbánt nem tudják tetten érni. Egyetlen titkos hangfelvételt nem tudnak előkaparni, ahol bevallja, hogy loptunk, csaltunk, hazudtunk, annak ellenére, hogy naponta lopnak el annyit, mint gyurcsány az uralkodása alatt. Csak ezt nagyon okosan teszik. Orbánnak ilyen ellenzék kell, akik foglalják a helyet, nehogy kicsírázhasson valami ütős ellenfél.
Annyiban árnyalnám, hogy a sok törtető, seggnyaló, ner közeli fiatalnak van célja. Csak a gerincüket a haribo gyártja (ahogy Tibike szépen megfogalmazta)
Nem is a jovokep, inkabb luatasag, nemtorodomseg, nem tudom. Teny , hogy a magyar nem mer valltani konnyen, illetve kell valaki, aki atyaskodk felette es igenytelen is mellette. Nem tudom, de ez nem csak otban hibaja, ami tortenik, mivel egy parszor visszatapsoltak a valasztok, szoval nekik jo igy
Ez már így nagyon túl van gondolva. A többi nemzetnek ez mind megvan? Mi az a jövőkép? Mert az életcélt még be tudom lőni, aztán vagy sikerül, vagy nem. Ki miben nő fel, annak az lesz a mérvadó. Például én nem szeretem a halat, mert gyerekkoromban nem szoktattak rá. Nagyon sok minden rögzül az ember élete során, amit nagyon nehéz felülírni. Az én véleményem, hogy az ember milyen lesz, az 25%-ban nevelés, a többi a gének. Én a gyerekeimet nem nevelem, csak példát mutatok. Sokan méltatlankodnak, hogy a gyerekük milyen, aztán kiderül, hogy a szülő sem volt különb, csak az idő sok mindent megszépít.
Pontosan, de orbannak meg ebben is szerencseje van, mivel a magyar roghozkotott es nem megy, megneznem ha esetleg olyan vallalkozo nep lenn , mint mondjuk litvania. Akkor most Magyarorszag on elnenek kb 6 millioan
akinek meg lenne életcélja és jövőképe nem akar beállni ezek közé, annak marad egy másik ország választása élettérnek, hanem szeretne idő előtt tönkremenni.
2/3adot nem szabadna hagyni egyik oldalnak sem! nincs fék, csinálják a f@szságaikat és itt sem kéne több,mint 2szer ugyanazt hagyni miniszterelnöknek. meggondolná, hogy mi az amit meg mer csinálni.meg hát amúgy is mi fér rá egy mélykERESZtény arcára... * és ha elzavarod mindet, akkor ki lenne? vagy ha mégsem lennének elzavarva akkor inkább maradjanak ők??
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)