Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Köszönöm, hogy kinn élőként megcáfoltad. Ki akartam ugratni a nyulat a bokorból. Ment itt a kommentözön, hogy nyugaton mindenki miket keres, meg már azt se tudja, mit kezdjen a pénzével. Saját munkám első szembejövő hirdetés írt 5000 euro bruttót.
Tudni senki nem tudja legfeljebb sejti. Aztán vagy igaza lesz vagy nem. Bár az eurhuf grafikont megnézve és a 2023 költségvetés ismeretében egy fabatkát sem raknék a forintra hosszútávon.
beszeltem egy nyuggerrel errol a szomszedba majd becsurizott a rohogestol mikor kerdeztem ezt a metro dolgott. Mondta:- jajj fiatalember abbol nem lesz semmi :XD
ahogy a rakosmentei polgarok a 17 kerbe is 20 eve varjak az M2 kereszturi szarnyvonal meghosszabbitasat, es mii lett :??? latvanytervek az Ors vezer terrol. Mas nyista csak a duma
szamit hogy belteruletnek minositik e kesobb? Nincs valaszatsod adott penzugyi keretbol gazdalkodsz. Lattam mar 20 ev varakozast belteruletre videken es nem lett belole semmi
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)